Ήλιος: Η Ντόρα Μακρυγιάννη δίνει spoiler: «Ο Δημήτρης και η Αλίκη θα έρθουν κοντά»
Media

Ήλιος: Η Ντόρα Μακρυγιάννη δίνει spoiler: «Ο Δημήτρης και η Αλίκη θα έρθουν κοντά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύεται την Αλίκη στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το χαρακτήρα της ηρωίδας της, για τον ρόλο που θα παίξει ο Δημήτρης στη ζωή της, ενώ σχολίασε το φετινό τηλεοπτικό τοπίο.

-Υποδύεστε την Αλίκη. Τι χαρακτήρας είναι η ηρωίδα σας;

«Είναι μια γυναίκα παντρεμένη από πολύ μικρή ηλικία, είχε δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια με τον άντρα της. Έχει δύο παιδιά στην εφηβεία, είχε κρύψει κομμάτια από το παρελθόν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπήθηκε πολύ με το σύζυγο της. Με την επιστροφή της Λήδας, αλλάζουν όλα. Είναι σαν να επαληθεύτηκε ο φόβος όλων, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν αντέχουν μακριά και θα είναι πάλι μαζί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα, μετά από ένα γάμο 17 χρόνων. Όλα αλλάζουν. Πόσο μάλλον έπειτα από μια προδοσία. Είναι μια αξιοπρεπής γυναίκα, όμως προσπαθεί να το χειριστεί και ανάλογα».

-Τι ρόλο θα παίξει ο Δημήτρης στη ζωή της;

«Ο Δημήτρης θα τη βοηθήσει πάρα πολύ, και ως αστυνομικός και ως άνθρωπος. Αυτό θα της δημιουργήσει μεγάλη εμπιστοσύνη απέναντι του. Θα δημιουργηθεί μια σχέση θερμή και μεγάλης εμπιστοσύνης. Πάντα συμπαθιούνταν, βέβαια. Είναι και οι δύο άνθρωποι ειλικρινείς, που προσπαθούν να κρατήσουν μια σωστή στάση. Τώρα θα υπάρξει ένας λόγος να γνωριστούν καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο».

-Θα τους δούμε με μια παραπάνω σύνδεση μεταξύ τους;

«Ναι, γιατί συμβαίνει κάτι που αν δεν παρενέβαινε ο Δημήτρης, θα είχαν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα. Εκείνος έρχεται την κατάλληλη στιγμή».

- Πολλές καλές σειρές, φέτος. Πώς το σχολιάζετε;

«Η μυθοπλασία είναι στα καλύτερα της και χαίρομαι πολύ, γιατί δεν είναι πολύ μακριά ο καιρός που ανοίγαμε την τηλεόραση και βλέπαμε μόνο τουρκικές παραγωγές. Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε και η ΕΡΤ, με ωραίες σειρές. Είμαι πολύ χαρούμενη, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μου που έχουν δουλειά. Και όχι μόνο εμείς, όλοι οι άλλοι. Αυτές οι παραγωγές, όλες, ακόμα και τα ριάλιτι, στηρίζουν πολλές οικογένειες από πίσω. Παντού δουλεύουν! άνθρωποι. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις μια ζωντανή τηλεόραση που την παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved