Αγγελική: Απίστευτη ανατροπή! Ποια είναι η μητέρα της Δανάης;
Media

Αγγελική: Απίστευτη ανατροπή! Ποια είναι η μητέρα της Δανάης;

Αγγελική: Η Μαριέλα Δουμπού παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για την πλοκή και την συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ!

Η αποκάλυψη της υιοθεσίας έχει ανατρέψει οριστικά τη ζωή της Δανάης;

«Είναι απολύτως φυσιολογικό νομίζω να ανατραπεί η ζωή ενός ανθρώπου, ο οποίος μαθαίνει ότι έχει υιοθετηθεί. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη Δανάη. Υφίσταται αλλαγή στην κοσμοθεωρία της, θεωρεί πως την έχουν εξαπατήσει και δεν έχει σταθερά στη ζωή της. Αυτό όμως ξεπερνιέται, καθώς η εξήγηση που της δίνεται είναι τόσο ανθρώπινη και κατανοητή!».

Η Δανάη εμπιστεύεται την Αγγελική;

«Οι δυο τους έχουν αναπτύξει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό και η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι φανερή από τις αρχές της γνωριμίας τους. Επομένως, όσο περνάει ο καιρός, αυτό εδραιώνεται και δυναμώνει».

Αν και ο Θετός της πατέρας παντρεύτηκε την Τζένη, η Δανάη τι συναισθήματα κρατά γι' αυτή τη γυναίκα;

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπαμε πως η Δανάη δεν ήταν ιδιαίτερα θετική με τη σύντροφο του μπαμπά της. Αυτό άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου, καθώς αυτό που κυρίως έλειπε από τη ζωή της Δανάης ήταν η σταθερά και η "κανονικότητα". Από τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως ο μπαμπάς της είναι ευτυχισμένος με την Τζένη, ησύχασε και αποφάσισε να παραμερίσει το ένστικτο της για να γίνουν μία κανονική οικογένεια».

Θα προτιμούσε την Αγγελική στη Θέση της;

«Έχει δηλώσει ξεκάθαρα την προτίμηση της στην Αγγελική και στον πατέρα της αλλά και στην ίδια την Αγγελική. Τι να κάνουμε όμως... Δεν μας έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε».

Η Δανάη θα ψάξει να βρει τους γονείς της;

«Έγινε η αρχή με τη βοήθεια του πατέρα της, αλλά δεν ευδοκίμησε. Προς το παρόν, έχει μπει σε αδράνεια αυτό το ζήτημα, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω πως θα επανέλθει στην επιφάνεια».

Σύμφωνα με το χιλιανό format, η Αγγελική, δηλαδή η Μαργαρίτα, είναι μητέρα της, στην εξέλιξη θα τη δούμε και στην «Αγγελική»;

«Δεν γνωρίζω την εξέλιξη της "Αγγελικής" και νομίζω πως δεν θέλω να τη μάθω. Προτιμώ να διαπιστώσω τι μέλλει γενέσθαι ιδίοις όμμασι, όταν και εάν φτάσουν τα σενάρια στα χέρια μου», σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved