Γνωρίστε τους μικρούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σίριαλ!
Media

Γνωρίστε τους μικρούς πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σίριαλ!

Με τον αυθορμητισμό τους και τα νάζια τους βάζουν καθημερινά την δική τους πινελιά στις σειρές της μικρης οθόνης! Γνωρίστς τους καλύτερα!

Σπύρος Ντούγιας «Άγριες Μέλισσες»

Ο μικρός... Σέργιος Σεβαστός εισέβαλε φέτος$ στο Διαφάνι κάνοντας το κοινό να τον λατρέψει με τη γλύκα του, τους καλούς του τρόπους και την κομψή εμφάνιση του. Μέχρι και ο Δούκας μπροστά του γίνεται... αρνάκι. Ο επτάχρονος Σπύρος Ντούγιας που υποδύεται τον γιο της Ασημίνας (Έλλη Τρίγγου) και του Νικηφόρου πηγαίνει στη β' δημοτικού. Η καριέρα του στην τηλεόραση έχει ξεκινήσει από διαφημιστικά σποτ. ενώ σε σειρά έπαιξε για πρώτη φορά πέρυσι και συγκεκριμένα στο «Αν ήμουν πλουσίου» που προβαλλόταν και πάλι στον ΑΝΤ1. κάνοντας τον γιο της Κατερίνας Γερονικολού. Τα αγαπημένα του μαθήματα είναι η αριθμητική και η γυμναστική, αν και προτιμάει να διαβάζει ιόν ρόλο του.

Κωνσταντίνος Σελβιάδης -«Η φαμίλια»

Υποδύεται τον Γιωργάκη, τον γιο της τηλεοπτικής οικογένειας Αρμαούση. Ένα σκανδαλιάρικο ζιζάνιο με μη διαγνωσμένη διάσπαση προσοχής που ενώ δεν θέλει να ιόν αντιμετωπίζουν σαν μωρό, κουβαλάει μαζί του ένα αστείο κουκλάκι, τον Γουίλι. που του μιλάει σαν να είναι φιλαράκι του. Ο Κωνσταντίνος με το έξυπνο μουτράκι και τα πονηρά ματάκια είναι 8,5 χρονών και πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού. Λατρεύει το θέατρο και του αρέσει ο κινηματογράφοι Τον ελεύθερο του χρόνο παίζει με τους φίλους του, κάνει ποδήλατο και διαβάζει κόμικς. Στο γύρισμα διασκεδάζει πολύ αλλά όταν οι κάμερες ανοίξουν φέρεται ως ένας μικρός επαγγελματίας. Μάλιστα έχει κάνει ένα διαφημιστικό σποτ που θα βγει στον αέρα αυτές τις ημέρες ενώ είχε κι ένα μικρό πέρασμα από το «Κόκκινο ποτάμι».

Τζουλιάνα Κλεάνθους - «8 λέξεις»

Είναι ίσως το πιο γνωστό από τα παιδάκια της φετινοί σεζόν αφού δεν τη γνωρίσαμε φέτος! Ήταν η μικρή Λήδα, την οποία είχε λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από «Το τατουάζ». όπου πρωταγωνιστούσε όταν ήταν μόλις τριών ετών, υποδυόμενη την κόρη τη$ Κατερίνας Γερονικολού και του Στέφανου Μιχαήλ!

Μάλιστα, στο ντεμπούτο της στη συγκεκριμένη σειρά το είχε κάνει δίπλα στην πραγματική της μαμά τη Μαρία Κωνσταντίνου, η οποία έκανε την νταντά της, Η Τζουλιάνα είναι 6 χρονών και ενσαρκώνει την... Τζουλιάνα όπως είναι και το πραγματικό της όνομα στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον ρόλο της είναι ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει η Πέμυ Ζούνη επειδή είχε χάσει την μητέρα της και έχει δεθεί πολύ μαζί της.

Αθανάσιος – Γεώργιος Μαυρογιάννης - «Η τούρτα της μαμάς»

Υποδύεται τον Μάριο, τον 10χρονο γιο του Κυριάκου και της Βέτας, ένα παιδί ασυνήθιστο, με αδυναμία στη γιαγιά του που μιλάει σχεδόν τρομακτικά ως ένας άλλος Σέρλοκ Χολμς, διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα, αγαπάει τους γονείς του, αλλά τους βαριέται αφόρητα. Ο μικρός Αθανάσιος Γεώργιος στην πραγματικότητα είναι 9 ετών, μαθητής της τετάρτης δημοτικού και τα αγαπημένα του μαθήματα είναι τα μαθηματικά, η ιστορία και η γεωγραφία. Όταν δεν έχει γύρισμα για την κωμωδία της ΕΡΤ, παίζει ποδόσφαιρο και πόλο, υποστηρίζει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πρότυπα του είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο Ρονάλντο. Λατρεύει τα ταξίδια και τη φύση, τη μαγειρική (έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τηγανητές πατάτες) και τα οικογενειακά τραπέζια!

Άρης και Ηριάνα (Δήμητρα Άννα) Σιαμπή - «Αγγελική»

Υποδύονται τον Γιωργάκη και την Αθηνούλα, τα παιδιά της Σοφίας και του Παύλου στη σειρά του ΑΙΡΗΑ «Αγγελική». Οι μικροί πρωταγωνιστές Άρης και Ηριάνα είναι και στην πραγματικότητα αδέλφια και μάλιστα... δίδυμα. Αν και μόλις 9,5 ετών, το ταλέντο του$ έχει ήδη διαφανεί. Μάλιστα ο Άρης έχει ξαναπαίξει στο «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ υποδυόμενος τον μικρό Νικόλα. Τα δύο αδελφάκια απολαμβάνουν τη διαδικασία του γυρίσματος την οποία έχουν δει σαν μια απογευματινή δραστηριότητα. Και παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν σε ένα δράμα, δεν έχουν επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν στους ήρωες, μιας και πλέον γνωρίζονται πολύ καλά με όλους τους ηθοποιούς που τα λατρεύουν. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μπαίνουν κατευθείαν στο πετσί του ρόλου εκτελώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Στέφανου Μπλάτσου καθώς είναι πολύ συνεργάσιμα. Η Ηριάνα μάλιστα στην αρχή των γυρισμάτων ήταν ενθουσιασμένη που θα παίξει με τον Ιωάννη Παπαζήση, επειδή τον παρακολουθούσε στο «Κόκκινο ποτάμι». Παρά το γεγονός ότι είναι τα παιδιά δημοφιλή στο σχολείο τους πηγαίνουν στην τετάρτη Δημοτικού- κρατούν χαμηλό προφίλ και κάνουν τις δραστηριότητες που αγαπούν. Η Ηριάνα έχει κλίση στη ζωγραφική, τον χορό και την ενόργανη γυμναστική. Ο Άρης στο τένις, ενώ παίζει λίγο μπάσκετ και του αρέσει πολύ να διαβάζει επιστημονικά θέματα για όσα συμβαίνουν. Φυσικά τα δύο αδελφάκια λατρεύουν να βρίσκονται με τους φίλους τους και να κάνουν ποδήλατο, σύμφωνα με το περιοδικό TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved