Άγριες μέλισσες: «Ο γάμος της Ρίζως και του Προύσαλη είναι θέλημα κοινού»
Media

Άγριες μέλισσες: «Ο γάμος της Ρίζως και του Προύσαλη είναι θέλημα κοινού»

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση υποδύεται τον ρόλο της Ρίζως και σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την πλοκή και την συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ!

Τι θα γίνει με αυτό το χωριό; Η δεύτερη σεζόν έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από την πρώτη.

«Περίμενα ότι θα είναι μια καλή χρονιά, αλλά όχι ότι θα πήγαινε τόσο καλά. Πίστευα ότι η πίτα θα μοιραζόταν σε ένα βαθμό με τα άλλο σίριαλ που είναι εξίσου εξαιρετικά, όμως ο κόσμος μας αγαπάει φέτος ακόμη περισσότερο».

Η σειρά ακούγεται ότι δεν θα ολοκληρωθεί φέτος αλλά θα πάρει παράταση.

«Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Οι συγγραφείς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλόβολης μαζί με τον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο και τον ΑΝΤ1 έχουν το τελικό λόγο».

Θεωρείτε ότι υπάρχει υλικό για να ανοίξουν κι άλλο οι ιστορίες;

«Η Μελίνα με τον Πέτρο μάς έχουν αποδείξει ότι έχουν τεράστια φαντασία. Προσωπικά δεν ρωτάω τι θα γίνει παρακάτω και περιμένω ία σενάρια για να το ανακαλύψω. Ακόμη κι εμένα που είμαι κομμάτι της δουλειάς αυτής, συνεχίζουν να με εκπλήσσουν. Η έμπνευση τους δεν στερεύει ποτέ. Σε περίπτωση τρίτου κύκλου πιστεύω θα δημιουργήσουν τέτοιες ανατραπεί που θα κάνουν τις ιστορίες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες», Φυσικά, αυτό που περιμένουμε όλοι από πέρυσι είναι να δούμε τον γάμο της Ρίζως με τον Προύσαλη. «Όλοι τον περιμένουν. Κι εμείς το ίδιο. Ειλικρινά, το λέω και δεν με πιστεύουν, δεν ξέρω τι έχει η Μελίνα στο μυαλό της. Στα κείμενα που έχω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μετά όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, αυτή η ιδέα έχει σχηματιστεί περισσότερο στο μυαλό της μάνας του ενωμοτάρχη, της Δέσπως παρά των δύο άμεσα εμπλεκομένων, θεωρώ ό,τι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γίνει προς το τέλος της σειράς». Φαίνεται πως ακόμη κι αν και δεν ήταν στα αρχικά σχέδια των σεναριογράφων, εδώ ισχύει το... «φωνή λαού, οργή θεού».

Οι τηλεθεατές θέλουν πολύ μια τέτοια έκβαση.

«Κι εγώ μια τέτοια αίσθηση έχω, ότι είναι θέλημα κοινού. Χαίρομαι γι αυτό. Τις σκηνές που έχουμε οι τρεις μας τις απολαμβάνω. Την κυρία Αλεξανδράκη πάντα τη θαύμαζα και την έχω δει πολλές φορές στο θέατρο. Ήταν τεράστια η χαρά μου που η πρώτη σκηνή που γύρισα στις "Άγριες μέλισσες" ήταν μα?) της και με τον κ. Σουξέ, με τον οποίο δεν είχα ξαναδουλέψει και είναι ευτύχημα που συνέβη. Γενικότερα, όμως, όλοι πάμε με κέφι στο γύρισμα. Αν μας δει κανείς, ειδικά στις πιο χαρούμενες σκηνές που γυρίζονται στο χωριά, είμαστε πανηγύρι. Αφού μας μαλώνουν γιατί γελάμε συνέχεια. Είμαστε μια παιδική χαρά».

Έχω μάθει ότι ειδικά με τον κ. Γιώργο Ηλιόπουλο, τον κουρέα του Διαφανίου, δεν μπορείτε να «σταυρώσετε» σκηνή.

«Έχουμε "κακή" χημεία. Όταν είμαστε μαζί, από ία γέλια που μας πιάνουν, οι σκηνές είναι καταστροφι-κέ5 (γελάει). Δεν ξέρω τι θα κάναμε αν ήμασταν μαζί πάνω στη σκηνή». Πάντως η Ρίζω έχει τη Δέσπω σαν τα μάτια της. Με τα χτενίσματα της, τις... κουάφ της. «Είναι αυτές οι σχέσεις των γυναικών, ειδικά όταν έχουν μια διαφορά ηλικίας αν και η Δέσπω δεν είναι μεγάλη γυναίκα ούτε συμπεριφέρεται ως ηλικιωμένη, που αγαπιούνται έντονα αλλά έχουν τις τριβές μάνας-κόρης και νύφης-πεθεράς. Αυτές τις εικόνες τις έχω έντονα οπό την οικογένεια μου που έχει πολλές γυναίκες και μάλιστα Πολίτισσες. Όταν μαζεύονταν όλες στην κουζίνα, όταν βαριόντουσαν έστηναν ένα καβγά για να πουν κάτι και μετά δεν έγινε τίποτα».

Όμως και στο Διαφάνι δεν γίνονται λίγα. Το γεγονός ότι επέστρεψαν η Ελένη και η Δρόσω, από μόνο του πυροδότησε εξελίξεις.

«Το χωριό τις δέχτηκε με χαρά και αγάπη. Βέβαια για το πού ήταν η Δρόσω και τι έκανε, οι Διαφανιώτες δεν ξέρουν τίποτα. Αλλά και να το μάθουν δεν θα έχουν πρόβλημα. Την Ελένη, με τα όσα έγιναν, την αγκάλιασαν και την αποδέχτηκαν σαν να μην είχε φύγει ποτέ. Είναι εύκολο να σου κολλήσει μια ρετσινιά, αλλά οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι είναι κοντά στα δύσκολα, ειδικά όταν καταλαβαίνουν ότι κάτι είναι άδικο».

Θα αργήσει να μάθει το χωριό ότι ο Βόσκαρης είναι ο βιαστής της Λενιώς;

«Η Ελένη θα το πει μόνο σε κάποιους κοντινούς της ανθρώπους κι αυτό για να τους προστατεύσει».

Ο Προύσαλης πάλι παραιτήθηκε και το χωριό συσπειρώθηκε με πρωτοστάτη τη Ρίζω. Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω...

«Όταν ο Βασίλης παραιτήθηκε και στη συνέχεια ο Βόσκαρπ5 δεν έκανε δεκτή την επιστροφή του στο τμήμα, το Διαφάνι έδωσε την απάντηση του με τον τρόπο του. Η Ρίζω το άδικο δεν το θέλει. Μπήκε αρχηγός και τον έκαναν να νιώσει τόσο άσχημα που το εγχείρημα πέτυχε», σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved