Elif: Η Παρλά βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρεϊχάν για την καρδιά του Κερέμ
Media

Elif: Η Παρλά βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρεϊχάν για την καρδιά του Κερέμ

Τι θα δούμε, σήμερα, 5 Γενάρη στη σειρά, Elif

Η Λεμάν είναι μόνη της στο σπίτι. Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μην γυρίσει αν η Λεμάν δεν αλλάξει γνώμη σχετικά με τη Ζουλιντέ. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πλησιάσει τη Χουμεϊρά αλλά εκείνη δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύει πως ο άντρας της την απατάει.

Η εγκυμοσύνη την έχει κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη. Η Ρεϊχάν είναι στον κήπο και κλαίει δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα της είπε η Παρλά. Καθώς κλαίει τη βλέπει η Παρλά και χαίρεται. Η Ρεϊχάν μιλάει στον εαυτό της και λέει πως θα έφευγε αμέσως αν είχε βρει το βραχιόλι της.

Η Παρλά την ακούει και θυμάται πως είχε δει ένα βραχιόλι στο αυτοκίνητο του Κερέμ. Πιστεύει πως ο Κερέμ κρύβει το βραχιόλι για κάποιο λόγο. Τώρα είναι ακόμα πιο θυμωμένη και ξέρει πως βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρεϊχάν για την καρδιά του Κερέμ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι αυτή η χαμένη. Η μητέρα της Ρεϊχάν είναι ακόμα στο δωμάτιο της.

Η Ρεϊχάν δεν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει στην οικογένεια για την παρουσία της μητέρας της στην έπαυλη και θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα. Το επόμενο πρωί η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια.

Έχει αποφασίσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην έπαυλη με συγκεκριμένο στόχο. Η Ελίφ είναι με τη Βιλντάν αλλά θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Η Ράνα πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και εκείνος της μιλάει για τα νυχτερινά μηνύματα, που του στέλνει. Της ζητάει με ευγενικό τρόπο να σταματήσει να το κάνει και εκείνη συμφωνεί. Του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι αλλά η κοπέλα επιμένει.

Η Πάρλα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Κερέμ για να ψάξει για το βραχιόλι και καταφέρνει να το βρει. Η Ρεϊχάν θέλει να μιλήσει στη Ματσιντέ για τη μητέρα της αλλά εκείνη έχει μια επείγουσα δουλειά και πρέπει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν προλαβαίνει να της πει τίποτα.

Η Λεμάν ανησυχεί για τον Σαφάκ. Όταν συναντάει τη Ζουλιντέ τη ρωτάει που είναι ο γιος της. Η Ζουλιντέ δεν καταλαβαίνει γιατί της κάνει αυτή την ερώτηση. Η Λεμάν πιστεύει πως ο Σαφάκ μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Χουμεϊρά λαχταράει να φάει κάτι γλυκό ενώ είναι στο σαλόνι με την Παρλά. Καλούν τη Ρεϊχάν να τους σερβίρει αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. Η Παρλά κατηγορεί τη Ρεϊχάν και λέει πως είναι τεμπέλα.

Δεν χάνει ευκαιρία για να μιλήσει άσχημα για τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν θυμωμένη και εκεί βλέπει τη μητέρα της την οποία περνάει για κάποια κλέφτρα. Η Ρεϊχάν εμφανίζεται ενώ η Χουμεϊρά κατσαδιάζει τη μητέρα της. Η Ρεϊχάν επεμβαίνει και εξηγεί στη Χουμεϊρά πως η μητέρα της ήρθε να την επισκεφθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved