Survivor: Όσα δεν γνωρίζετε για Σαλαγκούδη-Ιγγλέζου που μπήκαν στο παιχνίδι!
Media

Survivor: Όσα δεν γνωρίζετε για Σαλαγκούδη-Ιγγλέζου που μπήκαν στο παιχνίδι!

Από χθες το βράδυ η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου ζουν τις δικές τους περιπέτειες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Αλλά είστε σίγουροι ότι τις γνωρίζετε καλά; 

Διαβάστε για τα δύο κορίτσια όσα εκείνες θέλουν να μάθουμε μέσα από τα βιογραφικά τους:

Ανθή Σαλαγκούδη, 36 ετών, Δημοσιογράφος

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Έρχεται στο SURVIVOR για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα.

ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΩΝ

Ασημίνα Ιγγλέζου, 41 ετών, Αθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.

Έρχεται στο Survivor με έναν και μόνο σκοπό. Να κερδίσει. Και αυτό θα το κάνει δίνοντας προσοχή σε ότι κάνει αυτή και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι τα παιδιά της θα είναι περήφανα για αυτήν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved