Έλα στη θέση μου: Η Αθηνά Οικονομάκου δίνει στοιχεία για το φινάλε της σειράς!
Media

Έλα στη θέση μου: Η Αθηνά Οικονομάκου δίνει στοιχεία για το φινάλε της σειράς!

Έλα στη θέση μου: Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ιδανικό φινάλε του ρόλου της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή τι πραγματικά τρέχει ανάμεσα στη Φαίη και στον Μάρκο;

Όλα παίζουν. Προς το παρόν, οι δυο τους φοβούνται μήπως δεν μπορέσουν να ελέγξουν αυτό που νιώθουν ο ένας για τον άλλο. Εκεί, επίσης, θα συμβούν διάφορα.

Για εσένα ποιο είναι το ιδανικό φινάλε για την ηρωίδα σου;

Για εμένα το ιδανικό φινάλε είναι η Φαίη να βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα είναι ερωτευμένη, και εκείνος αντίστοιχα. Να αντιληφθεί τη μοναδικότητα της, τα προβλήματα της, τις δυσκολίες που έχει και να της δώσει την αγάπη που χρειάζεται. Η Φαίη έχει κουραστεί τόσα χρόνια να «γεύεται» την απόρριψη και πλέον δεν της αξίζει.

Τηλεοπτικά, θα σε ενδιέφερε να δοκιμαστείς σε κάτι διαφορετικό, όπως η παρουσίαση κάποιου πρότζεκτ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει εξιτάρει κάποια πρόταση από αυτές που έχω δεχτεί και δεν αφορούν τη δουλειά μου, αλλά ούτε και εγώ έχω σκεφτεί να κάνω οτιδήποτε είναι της μόδας. Αν σου πω προτάσεις για σόου, τα οποία έχουν σκίσει και, ίσως, μου έκαναν καλό, θα με πεις τρελή. Ωστόσο, δεν έχω νιώσει αυτή την ανάγκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι αρνητική.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα σου μέχρι σήμερα;

Είμαι ένα κορίτσι από την επαρχία που ανέβηκα μόνη μου στην Αθήνα, χωρίς να έχω γνωστούς, φίλους ή συγγενείς στον καλλιτεχνικό χώρο, χωρίς να είμαι πλουσιοκόριτσο, και έχω πετύχει πολλούς από τους στόχους μου. Μάλιστα, σε μια δουλειά όπως αυτή του ηθοποιού, που ξεκίνησα σε μια δύσκολη περίοδο. Επίσης, έχω ανοίξει δύο επιχειρήσεις, στις οποίες είμαι από πάνω, τις πονάω, ασχολούμαι και δουλεύω σκληρά. Όλα αυτά στηριζόμενη μόνο στα δικά μου πόδια και στις δικές μου πλάτες. Από εκεί και πέρα, έχω δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια και το παιδί μου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου! Ο δυναμισμός, η πίστη και η αισιοδοξία μου με έχουν κάνει να είμαι ευτυχισμένη με τη ζωή που έχω, μιας και όλα είναι δικές μου επιλογές και κατορθώματα.

Τώρα που ο Μάξιμος είναι δυόμισι ετών, είσαι έτοιμη να κάνεις δεύτερο παιδάκι;

Ο Μάξιμος πλέον έχει μεγαλώσει και είναι σε μια καλή ηλικία όπου, ναι, είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι.

Τέλος, τι εύχεσαι για το 2021;

Εύχομαι υγεία και να φύγει όσο πιο σύντομα γίνεται αυτά το τεράστιο, τρομακτικό, σύννεφο που υπάρχει πάνω από όλο τον κόσμο και να ηρεμήσουμε λίγο. Το 2021 να είναι μία πιο ήρεμη και καλή χρονιά και να βρούμε τις ισορροπίες μας, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved