8 λέξεις: «Η Αποστολία και ο Άκης ζουν ένα μεγάλο έρωτα»
Media

8 λέξεις: «Η Αποστολία και ο Άκης ζουν ένα μεγάλο έρωτα»

8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς, αποκαλύπτει...

Η σειρά, 8 λέξεις, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την πετυχημένη πορεία της στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Ανάμεσα στα πρόσωπα της σειράς και η Χριστίνα Χριστοφιά. Η "Αποστολία" από τις 8 λέξεις, έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στον έρωτα της με τον Άκη Αρώνη...

- Η Αποστολία είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της;

«Είναι ένας ειλικρινής και ντόμπρος άνθρωπος. Νοιάζεται πολύ για τους ανθρώπους δίπλα της και δένεται μαζί τους».

-Στηρίζει τον Άκη Αρώνη;

«Απόλυτα. Και τρέφει βαθιά αισθήματα γι'αυτόν».

- Η εμφανής πλευρά του Αρώνη είναι ιδιαίτερα απεχθής...

«Η Αποστολία βλέπει και το ευαίσθητο κομμάτι του Αρώνη, γιατί της ανοίγει την ψυχή του. Μπορεί στη δουλειά του να είναι πολύ σκληρός, αλλά έχει και μια πλευρά ευαίσθητη, που αφορά κυρίως τα παιδιά του. Ο Ακης, όταν κουβεντιάζει με την Αποστολία, που του θέτει επί τάπητος επιχειρήματα, ενώ στην αρχή φωνασκεί, στη συνέχεια ηρεμεί και τη λαμβάνει υπόψη».

- Φεύγει από τη ζωή του μετά την ερωτική εξομολόγηση;

«Η Αποστολία, αφού εκμυστηρεύεται στον Άκη τα συναισθήματα της, φεύγει. Ο Ακης μπορεί να τη νιώθει δικό του άνθρωπο, αλλά ακόμη δεν έχει αποκαλύψει τα συναισθήματα του».

Η Χριστίνα Χριστόφια, κόρη του εκλιπόντος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, μεγάλωσε σε ένα βαθιά δημοκρατικό σπίτι, με το διάλογο και το σεβασμό να ενυπάρχουν ως θεμελιώδεις αξίες. Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο στην Αθήνα, παράλληλα με τις σπουδές της στη Νομική Αθηνών. Ακολούθησε το δρόμο του θεάτρου με αυταπάρνηση, γιατί αυτό υπαγόρευε η καρδιά της.

-Πώς αντέδρασε ο πατέρας σας, όταν του είπατε ότι θα γίνετε ηθοποιός;

«Η απάντηση των γονιών μου ήταν "θα κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά είναι ένα
επάγγελμα ασταθές. Μπορεί στο μέλλον να νιώσεις ότι δεν σου κάνει. Φρόντισε
έχεις παράλληλα κι ένα εναλλακτικό πλάνο". Έτσι μπήκα παράλληλα στη Νομική
της Αθήνας και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου».


- Δεν θέλατε να εκτεθείτε σε δημόσια αξιώματα;

«Είμαι βαθιά πολιτικοποιημένη. Συνειδητά δεν εκτέθηκα σε δημόσια αξιώματα. Θεωρώ τεράστια ευθύνη να εκτεθεί κάποιος σε αυτά. Θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν με αυταπάρνηση και όχι για δική τους προβολή. Το να είσαι στην υπηρεσία του λαού και όχι συμφερόντων είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη πίεση. Παράλληλα με το θέατρο, δούλευα δώδεκα χρόνια στην ΕΔΟΝ, την οργάνωση νεολαίας του ΑΚΕΛ».

ΠΗΓΗ:ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved