Άγριες Μέλισσες: Ο Καλπακίδης περιγράφει τις δυσκολίες των γυρισμάτων εν όψει κορονοϊού!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Καλπακίδης περιγράφει τις δυσκολίες των γυρισμάτων εν όψει κορονοϊού!

Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σε πρόσφατη συνέντευξη αναφέρθηκε στις δυσκολίες των γυρισμάτων της σειράς που υπάρχουν εξαιτίας του κορονοϊού.

Φαντάζομαι ότι τα γυρίσματα είναι πολύ πιο δύσκολα, λόγω κορονοϊού...

«Κάνουμε τεστ κάθε δύο εβδομάδες και είμαστε όλοι συνεχώς με τις μάσκες μας. Στους βοηθητικούς ηθοποιούς, αν έχουν σκηνές μαζί μας, κάνουν τεστ από το προηγούμενο βράδυ, διαφορετικά δεν μπαίνει κανείς στο σετ. Κάνουμε ακόμη και τις πρόβες με τις μάσκες και τις βγάζουμε μόνο στη λήψη. Τηρούνται όλα τα μέτρα».

Τι σας λέει συνήθως ο κόσμος, όταν σας συναντά στο δρόμο;

«Είναι λίγο βαριά κουβέντα, αλλά θα το πω. Αισθανόμαστε λίγο ότι επιτελούμε κοινωνικό έργο. Ο κόσμος μας λέει: "Αν δεν είχαμε αυτήν την εποχή και εσάς, δεν ξέρουμε πώς θα περνούσαν τα βράδια μας". Είναι πραγματικά συγκινητικό αυτό που συμβαίνει».

Ο κόσμος, όμως, έχει αγαπήσει πάρα πολύ και την παράσταση «Οι 12 ένορκοι», στην οποία συμμετέχετε επίσης...

«Ναι, σταματήσαμε βέβαια τον περασμένο Μάρτιο λόγω της κατάστασης και έκτοτε δεν ξαναπαίξαμε. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία στο θέμα της υγείας και αφού κάποιοι άνθρωποι έχουν αναλύσει τα δεδομένα κι έχουν αποφασίσει ότι υπάρχει κίνδυνος, εγώ δεν μπορώ να βγω και να πω το αντίθετο. Το θέμα είναι να μας στηρίξουν όσο μπορούν. Εγώ είμαι από τους τυχερούς, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ηθοποιοί που είχαν μόνο μία δουλειά, από τότε δεν έχουν ξαναδουλέψει και περνούν πάρα πολύ δύσκολα. Αυτούς πρέπει να υποστηρίξει το κράτος».

Οπότε θα συνεχίσετε στη συγκεκριμένη παράσταση;

«Ναι, πιστεύω ότι αρκετά σύντομα θα τελειώσει αυτή η ιστορία και θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανοίγουν και τα θέατρα, οπότε θα ξεκινήσουμε κι εμείς».

Τι σας έχει λείψει περισσότερο, το δύσκολο αυτό διάστημα που διανύουμε;

«Αυτό που φαντάζομαι ότι λείπει σε όλους. Να μπορέσουμε να βγούμε έξω χωρίς μάσκα, να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας, να τους φιλήσουμε. Τώρα, νομίζω, διαπιστώνουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η ελευθερία σε όλους τους τομείς. Ας ελπίσουμε να πάνε τα πράγματα καλά, γιατί έχουμε πολλούς θανάτους καθημερινά. Ας είμαστε, λοιπόν, όσο πιο προσεκτικοί μπορούμε, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό και να προχωρήσουμε».

Πιστεύετε ότι θα βγούμε διαφορετικοί από όλο αυτό;

«Αλίμονο αν δεν βγούμε διαφορετικοί, προς το καλύτερο. Αν δεν τα καταφέρουμε και τώρα, τι να πω;», σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved