Ήλιος: Δημητροπούλου: Η σχέση της Λήδας και του Φίλιππου θα δοκιμαστεί!
Media

Ήλιος: Δημητροπούλου: Η σχέση της Λήδας και του Φίλιππου θα δοκιμαστεί!

Ήλιος: Η Ευγενία Δημητροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την πλοκή και την συνέχεια των επεισοδίων που θα δούμε παρακάτω.

Η Λήδα και ο Φίλιππος πήγαν κόντρα στο περιβάλλον τους για να ζήσουν τον ερωτά τους. Τι συνέπειες θα έχει αυτή η απόφαση τους;

Αποφάσισαν να ζήσουν τον ερωτά τους και οι συνέπειες είναι σοβαρές σε πολλά επίπεδα, Το γεγονός πως ο Φίλιππος έχει μία προηγούμενη οικογένεια και παιδιά που αντιδρούν θα φέρει τη σχέση αυτή σε οριακό σημείο.

Θα δούμε τη σχέση τους να δοκιμάζεται;

Ναι.

Θα προσπαθήσει η Λήδα να κερδίσει τη συμπάθεια της Εύας και του Άρη;

Η Λήδα προσπαθεί να τους δείξει πως μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί και πως δεν θέλει να υποκαταστήσει τη μητέρα τους. Όμως οι δύο έφηβοι δεν το βλέπουν έτσι.

Πώς θα βιώσει η Λήδα τον απρόσμενο Θάνατο της μητέρας της;

Ο απροσδόκητος αυτός θάνατος θα τη συντρίψει ψυχολογικό. Νιώθει πως δεν έχει προλάβει να της εκφράσει όλα αυτά που ήθελε να της πει και πως παρά τη συμφιλίωση τους δεν της έχει δείξει πόσο την αγαπάει.

Όταν ο Αντώνης της αποκαλύψει την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη λίγα λεπτά πριν συμβεί το ατύχημα της μαμάς της πώς θα αντιδράσει;

Θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και θα γίνει πολύ σκληρή με τον πατέρα της, που θεωρεί πια πως είναι υπαίτιος για τον χα­μό της μητέρας της.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια;

Πολλές εξελίξεις και πολλές ανατροπές. Ακόμη και εμάς μας ξαφ­νιάζουν τα σενάρια που έρχονται.

Η παράσταση «Περηφάνια και προκατάληψη», στην οποία εί­χατε τον πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι, διακοπή λόγω της πανδημίας. Σας έχει λείψει το θέατρο;

Ναι, πολύ. Μου έχει λείψει να βρεθώ σε μια αίθουσα θεάτρου και να παρακολουθήσω παράσταση. Να χειροκροτήσω τους συνα­δέλφους μου, να βυθιστώ στο κάθισμα μου. Η περσινή παράστα­ση μας διεκόπη ξαφνικά λόγω της πανδημίας και όλοι μας ελπίζα­με πως όλο αυτό θα περάσει γρήγορα και θα την ανεβάσουμε ξα­νά, αλλά δυστυχώς η πανδημία μας επηρέασε πολύ.

Μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε έχετε επαναπροσδιορίσει τα θέλω και τις προτεραιότητες σας;

Είναι πια αρκετός ο καιρός που το ζούμε όλο αυτό και έχω περά­σει από όλα τα στάδια. Του αρχικού σοκ της συνειδητοποίησης, της ανασφάλειας, της προσοχής, σίγουρα, όμως, έχω σκεφτεί πολύ, έχω επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα στη ζωή μου και έχω καταλάβει πως δεν μπορούμε πάντα να τα ελέγχουμε όλα.

Τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;

Υγεία, αγάπη και ωραίες επαγγελματικές συνεργασίες, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved