Into the skin: Το μήνυμα του Μαυρίδη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο»
Media

Into the skin: Το μήνυμα του Μαυρίδη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο»

Into the skin: Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ στις 23:30 η ταξιδιωτική εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, στο OPEN.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης και αναζητάει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά! Μέσα σε τέσσερα συναρπαστικά επεισόδια το «Into the Skin» ταξιδεύει σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Πρώτος σταθμός, η Αιθιοπία μία χώρα πολύ όμορφη, πολύ ιδιαίτερη αλλά και αρκετά επικίνδυνη. Εκεί ο Γιώργος γνωρίζει τη φυλή των Μούρσι, που κατοικεί νομαδικά στην κοιλάδα του ποταμού ΟΜΟ και συναντά τον αρχηγό της φυλής.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τα πάντα. Πώς ζουν, πώς τρέφονται, πώς η παράδοση είναι χαραγμένη στο σώμα τους, αλλά και τι συμβολίζουν τα ξύλινα «πιάτα» που φέρουν πάνω τους. Η συζήτηση με τον αρχηγό της φυλής καθηλώνει και αποκαλύπτει μια φυλή τόσο ξεχωριστή, με ήθη και έθιμα που σηματοδοτούν την ιστορία του τόπου.

Η εκπομπή συνεχίζει το ταξίδι της, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες αφού μια εξέγερση που ξεσπά στην Αντίς Αμπέμπα θα φέρει τους συνεργάτες του «Into the Skin» μπροστά τον κίνδυνο, με κλειστούς δρόμους, οδοφράγματα, τον στρατό και εικόνες που θυμίζουν πεδίο μάχης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το «Into the Skin» μεταφέρουν όλο το κλίμα της χώρας ταξιδεύοντας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια.

Ο παρουσιαστής, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.

«Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να γράψω κάτι να πόσταρω για την πρεμιέρα της εκπομπής, προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά και είναι τόσα πολλά και δεν ξερω από που να αρχίσω.
Τελικά δεν θα γράψω τίποτα από ολα αυτα που ήθελα, θα αρκεστώ μόνο να πω ότι αυτή η εκπομπή για να βγει στον αέρα έγινε ενας μικρός άθλος.
Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ο Κορωνοιος του τα έφερε ολα ανάποδα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε υγείας μεσα στο 2020.

Αλλά επειδή στην ζωή, δεν μου ήρθε και ποτέ κάτι εύκολο, έτσι και τώρα ο δρόμος ήταν δύσκολος.
Πάμε δυνατά λοιπόν να τα ξεπεράσουμε ολα,να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να απολαύσουμε 4 επεισόδια γεμάτα ένταση, περιπέτεια, χιούμορ και να ταξιδέψουμε με ιστορίες που θα γουστάρουμε να βλέπουμε ξανα και ξανά,πάμε να δούμε κάτι διαφορετικό και πιστέψτε με, όταν τελειώσει το επεισόδιο, ένα θα είναι σίγουρο, ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική τηλεόραση.
23:30 στο @opentvgr», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved