Into the Skin: Η πρεμιέρα του Μαυρίδη και το πρόβλημα στο αεροδρόμιο με τα τεστ κορονοϊού
Media

Into the Skin: Η πρεμιέρα του Μαυρίδη και το πρόβλημα στο αεροδρόμιο με τα τεστ κορονοϊού

Into the Skin: Πρεμιέρα έκανε στο OPEN η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη.

Η εκπομπή αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, με ταξίδια σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και τον Γιώργο Μαυρίδη να συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Πρώτος σταθμός, η Αιθιοπία μία χώρα πολύ όμορφη, πολύ ιδιαίτερη αλλά και αρκετά επικίνδυνη…

«Ξεκινώντας το ταξίδι μας για την Αιθιοπία είχαμε ενημερωθεί και γνωρίζαμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Η πολιτική αστάθεια της χώρας και οι αλλεπάλληλες μάχες ανάμεσα στις αρχές και τον λαό, θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι δικοί μας άνθρωποι στην πρωτεύουσα μας είχαν προετοιμάσει για το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ήμασταν σίγουροι ότι η κατάσταση θα μας δυσκόλευε στη διαμονή μας, πόσω μάλλον όταν θέλεις να βιντεοσκοπήσεις. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, όμως, έπρεπε να ξεπεράσουμε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της εποχής μας, αυτό του κορονοϊού. Αυτό θα ήταν πιο εύκολο, αν ο Γιώργος (Κατσινόπουλος) δεν είχε ξεχάσει το τεστ», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μαυρίδη κατά την έναρξη της εκπομπής.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος τα «άκουσε» για τα καλά από τον Γιώργο Μαυρίδη και υποσχέθηκε στην κάμερα ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ ξανά τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved