Αυτός και ο άλλος: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και τις μηχανές
Media

Αυτός και ο άλλος: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και τις μηχανές

Αν και ο ίδιος δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι συγκρίσεις, ο χαρακτηρισμός ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, τον ακολουθεί.

Ο βραβευμένος το 2020, για την ερμηνεία του στην ταινία «Ευτυχία», Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, «ανοίγει» τα σχέδιά του για το 2021 στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τα βιώματα που τον καθόρισαν κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, που μοιράστηκαν μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας όπου ζει η μητέρα του, θυμάται την εμπειρία των αεροπορικών ταξιδιών ως ασυνόδευτο παιδί κι εξηγεί γιατί από μικρό τον φώναζαν «Γκαστόνε».

Ακόμη, μιλάει για την προσωπική ευθύνη με βάση την οποία διαχειρίζεται τις επιπτώσεις της πανδημίας στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή, γι’ αυτά που του έλειψαν τον περασμένο χρόνο, για τη σχέση του με το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, για αγαπημένους ρόλους, καθώς και για τον ρόλο του στην κινηματογραφική «Ευτυχία» και εξηγεί γιατί στην προσωπική ζωή του θεωρεί τη μοναξιά ερωμένη του.

Εξομολογείται, επίσης, την αγάπη του στο ποδόσφαιρο και στον Ερίκ Καντονά και τη μεγάλη αδυναμία του στις μηχανές του, αλλά και στον σταθερό συνεπιβάτη που τον ακολουθεί και ενίοτε… τον συμμορφώνει όταν υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, την τελευταία δεκαετία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved