Άγριες μέλισσες: Ο Θέμελης καταγγέλλει Κωνσταντή και Μελέτη στην αστυνομία
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Θέμελης καταγγέλλει Κωνσταντή και Μελέτη στην αστυνομία

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 είναι ραγδαίες και ανατρεπτικές.

Οι άλλοτε συνεργάτες Θέμελης, Κωνσταντής και Μελέτης γίνονται εχθροί και ο πρώτος θέλει να τους κλείσει στη φυλακή. Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Βόσκαρης αρραβωνιάζονται, ενώ ο Νικηφόρος πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη.

Τα μέλη της οικογένειας Σεβαστού στην πλειονότητα τους έχουν μάθει να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν καλύπτοντας τα στοιχεία που τους ενοχοποιούν αλλά και βγάζοντας από τον δρόμο τους όποια εμπόδια παρουσιάζονται.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, κάποιοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους και είναι υπόλογοι για τα εγκλήματα τους. Αρχικά, η παρουσία του Αλέξη στη ζωή της Πηνελόπης έχει δημιουργήσει αναστάτωση στον Δούκα όχι μόνο για την ιδιότητα του ως εισαγγελέας αλλά και γιατί γνωρίζει πολλά για το ένοχο παρελθόν του. Ένα παρελθόν που καλύφθηκε εξαιτίας του εκβιασμού που δέχτηκε ο Αλέξης.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν σκοπεύει να καλύπτει τον Δούκα και την οικογένειά του για πάντα. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο ίδιος αποκαλύπτει στην Πηνελόπη πολλά στοιχεία εναντίον του πατέρα της. Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του συζύγου της και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, τα προβλήματα για την οικογένειά τους δεν σταματούν εδώ.

Η Δόμνα μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντή είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το ξεπεράσει και συνεχώς κλαίει που την παράτησε. Μάλιστα, η ψυχολογία της είναι σε τόσο άθλια κατάσταση, που κάνει μόνο αρνητικές σκέψεις, οι οποίες την οδηγούν σε μοιραίες και λάθος επιλογές.

Η κοπέλα, μην αντέχοντας στη σκέψη πως θα μείνει μακριά οπό τον Κωνσταντή, επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με το my tv, η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και στον Σωκράτη, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη μοναχοκόρη του για να της δίνει δύναμη. Δεν σκοπεύει, όμως, να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, θέλει να εκδικηθεί τον Κωνσταντή για το κακό που προκάλεσε στο παιδί του και δεν του αρκεί που πρόδωσε το μυστικό του για τις χασισοφυτείες στον Δούκα. Την επόμενη μέρα, ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή και του Μελέτη και αμέσως σημαίνει συναγερμός για να εντοπίσουν τα χωράφια τους. Ωστόσο, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής μαθαίνουν για την καταγγελία και κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμμαχός τους σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ο Βόσκαρης, ο οποίος κρατώντας την υπόσχεσή του στον Δούκα προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει. Αντίθετα, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και να τους στείλει στη φυλακή. Και ενώ για την ώρα γλιτώνουν τη σύλληψη, ο Μελέτης πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις απ' τον Θέμελη που τους κατέδωσε στην Αστυνομία και για πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωποι. Από την άλλη, ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρηση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved