Elif: Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη
Media

Elif: Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το σπίτι το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος, που έμενε η Ελίφ. Η Ελίφ κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρό της ότι η Βιλντάν της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ. Όταν ξυπνάει απογοητεύεται,που ήταν μόνο ένα όνειρο.

Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη. Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρεϊχάν. Είτε βρίσκεται στη δουλειά, είτε κάνει τζόκινγκ, η Ρεϊχάν είναι πάντα στο μυαλό του. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ καταλαβαίνουν πως κάτι τον απασχολεί και θεωρούν πως έχει να κάνει με τη δουλειά του. Η Χουμεϊρά νιώθει σιγά-σιγά να ανακτά και πάλι την εμπιστοσύνη της στον Ταρίκ, αφού δεν της έχει δώσει καμία αφορμή για να τον υποψιαστεί και πηγαίνει να του ετοιμάσει πρωινό.

Ο Κερέμ βλέπει τη Γιλντίζ να καθαρίζει το δωμάτιο της Ρεϊχάν και μιλάνε για την κοπέλα. Ο Κερέμ τη νοσταλγεί ακόμα περισσότερο. Η Γιλντίζ τον αφήνει μόνο στο δωμάτιο και ο Κερέμ θυμάται τη μέρα που βοήθησε τη Ρεϊχάν να διαβάσει για τις εξετάσεις το πανεπιστήμιο. Καθώς φεύγει από το δωμάτιο, βρίσκει το κολιέ, που φόραγε η Ρεϊχάν.

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ξέρει πως πρέπει να βρει την Ελίφ προτού τη βρει η Ματσιντέ. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ αν χρειάζεται να φέρουν κάποιον για να τη βοηθήσει. Η Γιλντίζ της λέει πως δεν είναι εύκολο να βασιστείς σε κάποιον. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά παίρνουν πρωινό και η κοπέλα είναι χαρούμενη που είναι δίπλα της ο άντρας της γιατί τους τελευταίους μήνες μιλούσε μόνο για δουλειά και έλεγε πως δεν είχε χρόνο για εκείνη.

Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει για τα ραντεβού με τον γιατρό για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να είναι σε όλα δίπλα της. Η Χουμεϊρά το βρίσκει περίεργο αλλά το απολαμβάνει. Ο Κερέμ έχει χάσει τον εαυτό του και η Ματσιντέ τον ρωτάει ανήσυχη τι του συμβαίνει. Ο Κερέμ της λέει πως δήθεν έχει πολλή δουλειά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved