Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραυνώνει τα ριάλιτι: «Ούτε στο ζάπινγκ δεν τα βλέπω»
Media

Ελληνίδα ηθοποιός κατακεραυνώνει τα ριάλιτι: «Ούτε στο ζάπινγκ δεν τα βλέπω»

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα τηλεοπτικά.

Ο λόγος φυσικά για την Μαριάννα Τουμασάτου.

Και εσείς και ο σύζυγος σας Αλέξανδρος Σταύρου είστε ηθοποιοί. Καθώς οι καλλιτέχνες έχουν πληγεί από την πανδημία, πώς είναι τα πράγματα για εσάς;

«Μέχρι που... πνιγόμαστε! Είναι πολύ δύσκολα, αλλά πάλι καλά. Αρκετά δεν έγιναν, αλλά ευτυχώς έχω τώρα την παρουσίαση. Υπάρχουν όμως συνάδελφοι που ζουν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Πραγματικά., θα οφείλει το κράτος να μας προστατεύει, γιατί χωρίς τους καλλιτέχνες δεν θα "έβγαινε" καμία πανδημία. Αν δεν υπήρχαν βιβλία, μουσική, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, τίποτα δεν θα ήταν σε ηρεμία. Θα είχαμε βγει όλοι στους δρόμους και θα σπάγαμε. Και αντί να φερθούν με ευγένεια και αξιοπρέπεια, ειδικά στη χώρα που γέννησε την τέχνη, φέρθηκαν με χυδαίο τρόπο. Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι όταν ο άλλος δεν έχει να δώσει γάλα στο παιδί του. Η Τζένη Καρέζη έλεγε: "Έχεις πολύ παρελθόν μπροστά σου». Γι' αυτό λέω: θα βρουν πολύ παρελθόν μπροστά τους όσοι δεν σεβάστηκαν την αξιοπρέπεια και την πείνα των ανθρώπων, είτε είναι καλλιτέχνες είτε όχι».

Τώρα στην καραντίνα βλέπετε τηλεόραση;

«Είτε με κλεισούρα είτε όχι, τα ριάλιτι είναι κάτι που δεν μπορώ να δω. Έχω άρνηση. Δεν τα κατηγορώ, γιατί δεν έχω άποψη, μια και δεν τα βλέπω. Ακούω όμως πράγματα, δεν είμαι κουφή, αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν έχω να τοποθετηθώ σε ό,τι τα αφορά. Ούτε στο ζάπινγκ δεν... πατάω το πόδι μου εκεί. Βλέπω μόνο δουλειές και σίριαλ ανθρώπων που εκτιμώ και είναι φίλοι μου. Κατά τα λοιπά, βλέπω περισσότερο ταινίες, ακούω ραδιόφωνο και διαβάζω», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved