Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επεισοδιακός γάμος για Βέλη - Άγγελο
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Επεισοδιακός γάμος για Βέλη - Άγγελο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα απολαμβάνουμε την αγαπημένη σειρά του ALPHA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Μάλιστα το νέο έτος κάνει... ποδαρικό με τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βέλης και του Αγγέλου!

Νέα χρονιά, νέα επεισόδια «Μουρμούρας»! Μια ανάσα πριν από τον γάμο η Βέλη βασανίζεται από παράξενα όνειρα, με πρωταγωνιστή έναν... μουσακά.

Πολύ προβληματισμένη, αναρωτιέται αν βιάστηκε να πει το «ναι» στον Άγγελο... Στο μεταξύ, ο Άγγελος της υπόσχεται ένα «χαλαρό» μπάτσελορ. Αναθέτει όμως την οργάνωση της ιδιαίτερης βραδιάς στους θεότρελους Στελάρα (Ηλίας Μουλάς) και Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου, οπότε τα ευτράπελα δεν έχουν τέλος... Σύντομα έρχεται η μεγάλη μέρα!

Το νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί στο δημαρχείο. Όλα όμως πάνε στραβά. Οι κουμπάροι Νταϊάνα και Κανάτης τσακώνονται διαρκώς, γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις για την όλη διαδικασία, με το άτυχο ζευγάρι να βρίσκεται στη μέση των διασταυρούμενων πυρών.

Ταυτόχρονα, δεν λείπουν τα ατυχήματα και μια μεγάλη ανατροπή. Η Βέλη και ο Άγγελος φτάνουν στα όρια τους, αλλά τελικά καταφέρνουν να παντρευτούν, με την εναλλακτική νύφη να κάνει τη διαφορά φορώντας μπλουζάκι με τον Τσε Γκεβάρα!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved