Άγριες Μέλισσες spoiler: Η φωτό που όλοι περιμέναμε! Λενιώ και Λάμπρος με βέρα στο δεξί!
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η φωτό που όλοι περιμέναμε! Λενιώ και Λάμπρος με βέρα στο δεξί!

Άγριες Μέλισσες: Μια φωτογραφία «προδίδει» το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού.

Μπορεί η Λενιώ και Λάμπρος να βλέπουν για μια ακόμα φορά το όνειρο τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη που είναι πια πιο αδίστακτος από ποτέ, ωστόσο η σχέση τους θα έχει ένα παραμυθένιο τέλος.


Ύστερα από χρόνια, η Ελένη με τον Λάμπρο αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για το γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους. Βλέπουν ότι δεν είναι η στιγμή να κάνουν αυτό το βήμα, όμως η κατάσταση χειροτερεύει από την παρουσία του Βόσκαρη.

Στα προσεχή επεισόδια, ο αδίστακτος διοικητής θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους. Ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα, ώστε η Ελένη να μη γίνει κυρία Σεβαστού ξανά -στο πλευρό του Λάμπρου αυτή τη φορά.

Όμως αν λάβει κανείς υπόψη τη φωτογραφία που είδαμε μα κυκλοφορεί στο twitter τότε ο Βόσκαρης δεν θα καταφέρει τίποτα από όλα αυτά.

Το ζευγάρι ποζάρει με βέρα στο δεξί και όπως όλα δείχνουν επιτέλους να βρουν την ευτυχία που τόσα χρόνια τους είχαν απαγορεύσει.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved