Αποκλειστικό: Το νέο «στοίχημα» της ΕΡΤ, η σειρά – έκπληξη και η συνεργασία που όλοι περιμένουμε!
Media

Αποκλειστικό: Το νέο «στοίχημα» της ΕΡΤ, η σειρά – έκπληξη και η συνεργασία που όλοι περιμένουμε!

Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν πρώτο το gossip-tv.gr είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν την Ελένη Ράντου να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Η Ελένη Ράντου, μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στα αυτοτελή επεισόδια της σειράς «Εργαζόμενη Γυναίκα», η οποία προβάλλονταν κατά τις τηλεοπτικές σεζόν 2009-2010, πήρε το χρόνο της και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει γεμάτη δημιουργία, όπως πάντα άλλωστε, αυτή τη φορά όμως μέσα από την ΕΡΤ.

Αλλά για φαντάσου την Ελένη Ράντου στο ίδιο πλατό, στις ίδιες σκηνές, να μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς, να περνούν τα ίδια μηνύματα παρέα με ακόμη δυο κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Μιλάμε για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Για πρώτη φορά λοιπόν στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Ζακέτα να πάρεις», που είναι ένα ακόμη μεγάλο «στοίχημα», το οποίο ξεκινά με εχέγγυα, καθώς το πρώτο της βήμα στην επιστροφή της Ελληνικής μυθοπλασίας, είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, θα τις απολαύσουμε μαζί σε μια κωμωδία, έτοιμη να «χτυπήσει» στα ίσια τον ανταγωνισμό.

Και φυσικά όταν μιλάμε για μια τέτοια ιδέα, ένα τέτοιο καστ και μια τέτοια επιτυχημένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων από πίσω, δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτό που πρόκειται σε λίγο καιρό να πάρει «σάρκα και οστά» με τις απολαυστικές πρωταγωνίστριες και να σου θυμίζουν πόσες φορές έχεις έρθει στη θέση τους και έχεις φωνάξει «Ζακέτα να πάρεις» και πόσες άλλες έχεις βρεθεί στην αντίπερα όχθη.

Κοινώς πρόκειται για ένα story βγαλμένο μέσα από την καθημερινότητα της Ελληνίδας μάνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται τα castings από τα οποία έχουν περάσει πολύ δυνατά ονόματα και μέχρι τέλος του μήνα ευελπιστούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό μέσα στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα.


Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Είσαι το ταίρι μου, Παρά πέντε, Σαββατογεννημένες, Safe Sex, κ.ά.), ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα (Το σόι σου, Σπίτι είναι κ.ά).


ΥΠΟΘΕΣΗ


Με αφετηρία τη χιλιοειπωμένη φράση «Ζακέτα να πάρεις», την κλασική και διαχρονική ατάκα, που μόνο η Ελληνίδα μάνα έχει το… προνόμιο να γνωρίζει, η σειρά καταγράφει, μέσα από τραγελαφικές και σπαρταριστές καταστάσεις, την ιστορία τριών γυναικών-μανάδων, τόσο διαφορετικών, αλλά και τόσο ίδιων μεταξύ τους…

Η Αριστέα, η αδελφή της Δέσποινα και η κολλητή της, Φούλη, κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια σύντομη επίσκεψη στους μοναχογιούς τους, που μάλλον θα κρατήσει λίγο… παραπάνω!


Μία ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου, μία εισοδηματίας με ύφος λίγο αφ’ υψηλού και μία πρώην τραγουδίστρια σε μπουζούκια, τρεις γυναίκες με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, μα τόσο αγαπημένες μεταξύ τους, έρχονται να αναστατώσουν τις ζωές των γιων τους, με καμώματα, φωνές, καβγάδες, γέλια, κλάματα, παρεξηγήσεις και, φυσικά, την αξεπέραστη συμβουλή, που μόνο η Ελληνίδα μάνα ξέρει… «Ζακέτα να πάρεις»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved