Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω δίνει δυνατό spoiler και αυτό που θα συμβεί δεν το περιμένεις!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω δίνει δυνατό spoiler και αυτό που θα συμβεί δεν το περιμένεις!

Θα εκπλαγείς με το νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες που έδωσε η τηλεοπτική Δρόσω!

Η Δανάη Μιχαλάκη η οποία υποδύεται τη Δρόσω μίλησε για τη σειρά και δεν άφησε τους τηλεθεατές παραπονεμένους αφού μας έδωσε μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε στη σειρά εποχής.

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλώντας στην εφημερίδα Real και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη τόνισε αρχικά πως δεν γνωρίζει αν οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν, όμως αποκαλύπτει: «Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπάω πολύ. Δεν ξέρω αν ισχύουν πραγματικά οι φήμες πως θα πάμε και του χρόνου αλλά ναι, το θέλω γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, το συνεργείο κ.λπ. Δεν έχει νόημα να γίνει κάτι απλά για να γίνει, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις»!

Και υπογράμμισε ότι ανυπομονεί να διαβάσει τα επόμενα επεισόδια: «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω επεισόδια και δεν τα ξέρω. Πιο πολύπαθη δεν γίνεται. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα. Στην αρχή είχα στο νου μου ότι πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και τελικά βρέθηκε στην Τρούμπα!»!

Και τόνισε: «Δεν μπορώ να προδώσω κάτι αλλά θα σου πω ότι μου λείπει πολύ η περίοδος της Τρούμπας. Θέλαμε κι άλλα επεισόδια εκεί! Ήταν κάτι δυνατό και διαφορετικό και το λάτρεψα. Η Δρόσω θα βρει δύσκολα την ηρεμία της. Εκεί που πάει να βρει μια ισορροπία και να χαρεί, εκεί ανατρέπονται όλα. Εύχομαι να μπει σε μια ευθεία γραμμή κάποια στιγμή…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved