Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής της σε άλλο κανάλι;
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο μεταγραφής της σε άλλο κανάλι;

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής “Happy Day” και μεταξύ άλλων απάντησε αν θα παραμείνει στο OPEN TV την επόμενη σεζόν ή αν θα την δούμε σε κάποιο άλλο κανάλι.

Επιπλέον, η δημοφιλής παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» σχολίασε τον όρο “influencer” που της έχουν δώσει.

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής σε άλλο κανάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι η τρίτη χρονιά στο Έλα Χαμογέλα. Νιώθουμε ότι κάθε χρονιά είναι ακόμα καλύτερα. Με την ομάδα μας φέτος είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί ήρθαν πρόσωπα που τα θέλαμε πάρα πολύ. Πλήρης επαγγελματικά.».

Για τον όρο influencer είπε: «Δεν θα δήλωνα influencer, αν έκανα την ταυτότητά μου τώρα και μου έλεγαν τι να βάλουμε, δημοσιογράφος θα έβαζα. Παρόλα αυτά, είναι μέρος της ζωής μας, εμένα μου αρέσουν πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλάς έχεις πράγματα να κάνεις. Γνωρίζεις πάρα πολύ κόσμο, έρχεσαι σε επικοινωνία, καταλαβαίνεις αμέσως τι μπορεί να αρέσει στον κόσμο και τι μπορεί να μην αρέσει, οπότε είναι πολύ καλό για τη δική μας δουλειά.».

Kαι συνέχισε, σχολιάζοντας: «Εγώ δε νομίζω ότι προβάλλω περισσότερα από όσα θέλω. Όλος ο κόσμος λειτουργεί επιλεκτικά στα social media. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής. Αν δεν αισθάνομαι, υπάρχουν περίοδοι που απουσιάζω λίγο περισσότερο από τα social media. Εάν εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν θέλω να βγω και να κλαίγομαι ή να γκρινιάζω. Γι’ αυτό και νομίζω ότι τα social media έχουν αυτή την ψεύτικη, πλαστική εικόνα γιατί όλοι δείχνουμε τις καλύτερες στιγμές μας και τη χαρά μας».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved