Αποκλειστικό: Γιώργος Σφακιανάκης: «Δεν είχαν εμένα στόχο οι εμπρηστές»
Media

Αποκλειστικό: Γιώργος Σφακιανάκης: «Δεν είχαν εμένα στόχο οι εμπρηστές»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και εξήγησε ακριβώς τι συνέβη με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του και την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε. Αποκάλυψε πως δεν ήταν εκείνος ο στόχος!

Αυτή τη στιγμή, ο δημοσιογράφος και θύμα της χθεσινοβραδινής τρομοκρατικής επίθεσης βρίσκεται στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α. και δίνει την δική του κατάθεση για το επεισόδιο που προκλήθηκε χθες στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στο αυτοκίνητό του Γιώργου Σφακιανάκη, όπου βρισκόταν έξω τα στούντιο ALFA, στα Μελίσσια.

Ο μηχανισμός εξερράγη καίγοντας ολοκληρωτικά το όχημα, ενώ παρενέβη και η Πυροσβεστική με δύο οχήματα στην τοποθεσία. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και μας αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Α. και δίνει την δική του κατάθεση για όσα συνέβησαν χθες.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης εξομολογήθηκε στο gossip-tv: «Είναι ένα θέμα που αφορά άμεσα τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη, όχι εμένα. Έτυχε να είναι το δικό μου αυτοκίνητο εκείνη την ώρα σε αυτό το σημείο. Οι εμπρηστές μπερδεύτηκαν. Εκεί που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου βρίσκεται η είσοδος του πλατό του κύριου Φουρθιώτη. Εκείνον απειλούν να σκοτώσουν, όχι εμένα! Δεν είναι προσωπικό, είναι στοχοποιημένο και προσωποποιημένο πια για τον κύριο Φουρθιώτη. Δεν είχαν εμένα στόχο οι εμπρηστές.».

Όσο για το αν υποψιάζονται κάποιον που μπορεί να κρύβεται πίσω από την εν λόγω τρομοκρατική ενέργεια, ο Γιώργος Σφακιανάκης μας αποκάλυψε: «Όχι, κάθε μέρα έπαιρναν τηλέφωνο και τον απειλούσαν να τον σκοτώσουν. Είχαν βάλει και γκαζάκια στο σπίτι του την περασμένη εβδομάδα.».

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή επίθεση.

Δείτε τo video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved