Pop Up: Η πρώτη ανάρτηση του Παναγή Τζωρτζάτου μετά την αποχώρησή του!
Media

Pop Up: Η πρώτη ανάρτηση του Παναγή Τζωρτζάτου μετά την αποχώρησή του!

Pop Up: Ο Παναγής Τζωρτζάτος βρισκόταν μέχρι την Παρασκευή (08/01) στην τηλεοπτική παρέα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.

O ίδιος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο πάνελ της εκπομπής και επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το “Pop Up”.

Ο Παναγής Τζωρτζάτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία από τα backstage της εκπομπής με όλη την ομάδα που βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοδωνικός παραγωγός έγραψε στην εν λόγω ανάρτηση: ««Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!! Τα «γιατί» και τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία!».

Και συνέχισε, γράφοντας: «Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα».

Δείτε την ανάρτηση του Παναγή Τζωρτζάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved