Αγγελική: Tα αδέρφια Αργυρού αντιμέτωπα με τα μυστικά του παρελθόντος
Media

Αγγελική: Tα αδέρφια Αργυρού αντιμέτωπα με τα μυστικά του παρελθόντος

Αγγελική: Όσα θα δούμε απόψε στον Alpha

Η εμφάνιση της Ελένης στην γιορτή, φέρνει τα αδέρφια Αργυρού αντιμέτωπα με τα μυστικά του παρελθόντος. Ο Νικόλας που νιώθει για άλλη μια φορά προδομένος από την οικογένειά του, αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους. Ο Αποστόλης βλέποντας τον Μιχάλη να δέχεται επίθεση από τον Δημήτρη για το χθεσινό ξέσπασμά του, οδηγείται σε μια αποκάλυψη που εκθέτει την Αγγελική.

Η Τζένη, που νιώθει ότι η Αγγελική απειλεί την σχέση της με την Δανάη και τον Στέφανο, συγκρούεται μαζί του ενώ ο Παύλος συνεχίζει την προσπάθειά του να απομακρύνει την Σοφία από την Τζένη.

Η Τζένη ετοιμάζεται να συναντήσει τον Σταυριανό για να του αλλάξει γνώμη για την συμφωνία με τους Αργυρούς. Όλοι είναι σύμφωνοι, εκτός από τον Παύλο. Τελικά, η Τζένη καταφέρνει να πείσει τον Σταυριανό να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην συνεργασία τους, εξηγώντας του ότι ο Παύλος κατηγορήθηκε άδικα. Η Αθηνά, αποφασίζει να δώσει στον Μιχάλη άλλη μια ευκαιρία και να μην τον απολύσει. Ο Νικόλας προτείνει στην Ιωάννα να φύγουν μαζί, μη αντέχοντας άλλο να ζει εκεί.

Προσπαθώντας να βρει τα χρήματα για να το κάνει αυτό δέχεται να δουλέψει για τον ντίλερ του. Η Κατερίνα δέχεται επίσκεψη απ’ τον Βασίλη, ο οποίος προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες για τον Δημήτρη. Η Σοφία, πιστεύοντας όσα της είπε ο Παύλος για την Τζένη, ξεσπάει πάνω της, κατηγορώντας την ότι συνεργάζεται με τον πατέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved