Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι σειρές της ΕΡΤ που παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν
Media

Αποκλειστικό: Αυτές είναι οι σειρές της ΕΡΤ που παίρνουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Έδωσαν το μεγάλο τους στοίχημα στην ΕΡΤ και μέρα με την ημέρα βγαίνουν κερδισμένοι.

Η δημόσια τηλεόραση μετά από χρόνια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επένδυσε στη μυθοπλασία και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Το νέο πρόγραμμα του καναλιού έκανε ένα σπουδαίο βήμα «ανοίγοντας τα φτερά» του με τρεις νέες εξαιρετικές σειρές, οι οποίες όχι μόνο έφεραν «αέρα» ανανέωσης στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσουν μεγάλη μερίδα τηλεοπτικού κοινού.

Στα σχέδια του καναλιού υπάρχει ήδη ένα πλάνο για το τι μέλλει γενέσθαι την ερχομένη σεζόν και φυσικά μέσα σε αυτό είναι το «πράσινο φως» που έχει ήδη δοθεί σε προγράμματα του καναλιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr οι σειρές που θα επιστρέψουν τη σεζόν 2021-22 θα είναι «Τα καλύτερά μας χρόνια» και η σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Φυσικά θα υπάρξει ανανέωση τόσο σεναριακά αφού οι ιστορίες των ηρώων προχωρούν ενώ θα δούμε και νέα δυνατά πρόσωπα να κάνουν την είσοδό τους.

Σχετικά με την σειρά «Η τούρτα της μαμάς», ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από την συνέχεια της ιστορίας που παρακολουθούμε.

Νεότερα θα έχουμε στο προσεχές διάστημα.

Για την ώρα όμως οι δυο σειρές που προαναφέραμε έρχονται ακόμη πιο δυναμικά με δεύτερο κύκλο.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως αναμένουμε την πρεμιέρα της νέας σειράς «Ζακέτα να πάρεις», της οποίας η πρεμιέρα αναμένεται αλλά και της σειράς «Καρτ Ποστάλ» η οποία θα κάνει ποδαρικό με την έναρξη της νέας σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved