Survivor: «Θρίλερ» με την είσοδο του Ξιαρχό! Τα μηνύματα στη Σκορδά και η εμπλοκή της Μεταξά
Media

Survivor: «Θρίλερ» με την είσοδο του Ξιαρχό! Τα μηνύματα στη Σκορδά και η εμπλοκή της Μεταξά

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η είσοδος του Τάσου Ξιαρχό στο Survivor.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος το πρωί της Δευτέρας (11-01) αραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου – Κου» και μίλησε για την πολυπόθητη ένταξή του στο Survivor και στην ομάδα των Διάσημων.

Και παρά τις προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή το γεγονός πως δεν έχει εκπληρώσει ακόμα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, φαίνεται να είναι σημαντικό εμπόδιο και μείζον θέμα και προϋπόθεση για να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Tελικά τι συμβαίνει;

«Είχα μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με τον Τάσο Ξιαρχό και μου είπε εν τέλει ότι δεν θα πάει στο Survivor, παρότι είχε δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που τους άρεσε η ιδέα. Εν τέλει ανακοινώθηκε ότι δεν θα ταξιδέψει και είχε την πληροφορία ότι μπορεί να μην ενσωματωθούν καινούργιοι παίκτες στην ομάδα των διάσημων», είπε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης (12-01).

Την ανατροπή όμως έκανε η Κόνυ Μεταξά, η οποία αποκάλυψε πως:

«Θα είναι, απλά υπάρχουν κάποια διαδικαστικά. Σήμερα το πρωί μίλησα μαζί του. Υπάρχει εμπλοκή αλλά την φτιάχνουμε», είπε με τη Φαίη να της δείχνει τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον χορευτή. «Αγάπη μου με δουλεύεις; Ο Τάσος. Μου λέει ψέματα ο Τάσος;».


«Δεν σου λέει ψέματα, θα το φτιάξουμε. Προσπαθούμε να είναι. Αν δεν πάει αυτή την εβδομάδα, θα πάει την επόμενη», πρόσθεσε η Κόνι Μεταξά.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved