Τα καλύτερά μας χρόνια: Επιστρέφει με νέα επεισόδια κι ένα γκεστ έκπληξη!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Επιστρέφει με νέα επεισόδια κι ένα γκεστ έκπληξη!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ένας περίεργος επισκέπτης αναστατώνει τους Αντωνόπουλους και ξυπνά καταπιεσμένα συναισθήματα και μνήμες από τα παλιά...

Στο μεταξύ, ο μικρός Άγγελος ενθουσιάζεται από την ιστορία της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και συλλαμβάνει μια ιδέα, που πιστεύει ότι θα του αποφέρει χρήματα. Αυτά και πολλά άλλα συναρπαστικά θα παρακολουθήσετε στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00.


Στο νέο επεισόδιο

Η Ελπίδα φέρνει νέες ιδέες από τα ταξίδια της με την Ολυμπιακή κι εξομολογείται στον αδελφό της ότι γνώρισε έναν μουσικό στο Λονδίνο. Ο Αντώνης έρχεται σε επαφή, μέσω της Μάρθας, με τον Αλέξανδρο, με τον οποίο και συνεργάζεται σε μια «δράση». Η Πελαγία φοβάται μην την κλείσουν στο γηροκομείο, ενώ ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι έναν περίεργο επισκέπτη, που αναστατώνει τους Αντωνόπουλους και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μνήμες από παλιά.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται ο Κώστας Αρζόγλου στον ρόλο του μυστηριώδους επισκέπτη, η Τζώρτζια Κουβαράκη στον ρόλο της Μάρθας και ο Δημήτρης Φιλιππίδης στον ρόλο του Αλέξανδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved