Ράδιο Αρβύλα: Το έκτακτο που μπέρδεψε το κοινό! Το... γλέντησαν στο Twitter!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Το έκτακτο που μπέρδεψε το κοινό! Το... γλέντησαν στο Twitter!

Troll στο Troll πάει το τηλεοπτικό κοινό η παρέα των Ράδιο Αρβύλα, μόλις μία μέρα μετά την πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής. 

Οι τηλεθεατές που είχαν στηθεί μπροστά από τους δέκτες τους για να απολαύσουν τη δεύτερη εκπομπή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη μετά τη χθεσινή τους πρεμιέρα, εξεπλάγησαν όταν είδαν να βγαίνει στον αέρα του Open έκτακτο.

Στην αρχή "ψάρωσαν" καθώς πίστεψαν πως πράγματι επρόκειτο για έκτακτη επικαιρότητα. Όμως στη συνέχεια κατάλαβαν πως δεν ήταν τίποτα άλλο από ακόμα ένα... πείραγμα των Ράδιο Αρβύλα.

Όλα άρχισαν όταν χθες το βράδυ, στις 9,00 η πρεμιέρα της εκπομπής έκλεισε με -πραγματικό αυτή τη φορά- έκτακτο καθώς ο ενημερωτικός τομέας του OPEN είχε έκτακτη επικαιρότητα για την έναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Χθες όμως, η μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών πίστεψε πως επρόκειτο απλά για ένα τρικ των «Αρβύλα». Συνέβαινε όμως το αντίθετο όπως ακριβώς συνέβη και σήμερα.

Φυσικά όλο αυτό το μπέρδεμα ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να στηθεί... γλέντι στο twitter από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής στον αέρα. Δείτε κάποια παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved