Φιλοζωικές κατά του "Αγρότης μόνος ψάχνει"
Media

Φιλοζωικές κατά του "Αγρότης μόνος ψάχνει"

Σάλος έχει ξεσπάσει στο internet από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του real-life προγράμματος «Αγρότης μόνος ψάχνει».


Οι σκηνές που μεταδόθηκαν την τελευταία εβδομάδα έδειχναν τον συμμετέχοντα Σπύρο από την Ηλεία να συμπεριφέρεται ιδιαίτερα σκληρά σε ένα κουτάβι ελάχιστων μηνών, το οποίο βρήκε στο δρόμο και πήγε στο σπίτι του μία από τις δύο νύφες.

Ο Σπύρος με έντονη δυσφορία για τον νέο και μικρό συγκάτοικο αποφάσισε να δηλώσει στην κάμερα πως οι άνθρωποι δεν συμπαθούν τετράποδα, ενώ με χάρη ανέφερε πως θα πάει δώρο "στα κάρβουνα" το μικρό ζωάκι στην υποψήφια νύφη.
Η συνέχεια δε μοιάζει απίστευτη και έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων που έχουν φτάσει και στα γραφεία του ΕΣΡ, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- θα προβεί σε απόφαση λίγο πριν τα Χριστούγεννα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο μικρός Μπούκης αφού έπραξε την ανάγκη του στην βεράντα του σπιτιού θα δεχθεί επίθεση από τον μελλοντικό γαμπρό με τη σφουγγαρίστρα -που θα φέρει η νύφη- προκειμένου να καθαρίσει. Η σκηνή μπορεί να κόπηκε στο μοντάζ, όχι όμως και το κλάμα του μικρού κουταβιού.


Το μικρό ζώο θα αναζητήσει βοήθεια εντός του σπιτιού, αλλά ο άνδρας αποφασίζει να το κλωτσήσει με τα πόδια, εξαναγκάζοντας το προς την έξοδο. Οι σκηνές έχουν σατυρική μουσική υπόκρουση, πράγμα που έκανε τις φιλοζωικές να μεταβιβάσουν έγγραφο διαμαρτυρίας προς την παραγωγή που "μεταδίδει σκηνές κακοποίησης σκυλιών και ουσιαστικά παρακινεί τηλεθεατές να πράξουν το ίδιο".

Το θέμα έχει πάρει ήδη τεράστιες διαστάσεις στον Alpha, που προχώρησε άμεσα σε ανέβασμα φωτογραφιών στο facebook από τα γυρίσματα με τον μικρό σκύλο, ενώ με ένα σύντομο γραπτό μήνυμα το κανάλι δηλώνει πως το μικρό κουτάβι υιοθετήθηκε από άνθρωπο της παραγωγής και δεν του προκλήθηκε οποιαδήποτε βλάβη.

Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved