Ήλιος - Spoiler: Ο Φίλιππος εκδικείται την Αλεξάνδρα
Media

Ήλιος - Spoiler: Ο Φίλιππος εκδικείται την Αλεξάνδρα

Ήλιος - Spoiler: Όσα θα δούμε σύντομα στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

H σχέση του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας έχει περάσει από διάφορα στάδια. Μάλιστα, μητέρα και γιος το τελευταίο διάστημα δεν είχαν καθόλου καλές σχέοεις. Όμως, όταν εκείνος αντιλαμβάνεται πως κάποιος προσπαθεί να καταστρέψει την εταιρεία της Αλεξάνδρας, αποφασίζει να επέμβει και να τη βοηθήσει.

Πράγματι, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, ο Φίλιππος καταφέρνει και σώζει τhν εταιρεία της του από μια μεγάλη καταστροφή. Όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται, αποφασίζει να τον πλησιάσει. Στόχος της, άλλωστε, είναι να έρθει ξανά κοντά με τον μονάκριβο γιο της. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα ήθελε, καθώς μια μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα ανάμεσα τους!

Όλα ξεκινούν όταν ο Φίλιππος κάνει μια συζήτηση με τη Σοφία για τον χωρισμό του με τη Λήδα. Ο ίδιος δηλώνει στην κοπέλα πως είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της πρώην συντρόφου του. Τότε εκείνη του δίνει μία απάντηση, η οποία τον βάζει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Ο άντρας στη συνέχεια πηγαίνει και συναντάει τη Λήδα και απαιτεί να του πει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.

Εκείνη δεν αντέχει άλλο να την κατηγορεί και του ομολογεί την αλήθεια! Ο Φίλιππος δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλεξάνδρα παρενέβη ακόμη μία φορά στη ζωή του. Πλέον, έχοντας κλονισμένη την εμπιστοσύνη του απέναντι στη Λήδα και στη σχέση τους, ξεκινά πόλεμο στη μητέρα του! Στόχος του είναι να την εκδικηθεί, να της καταστρέψει τη ζωή και να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εταιρεία της. Έτσι, ξεκινά αμέσως να καταστρώνει τα σχέδια του.

ΠΗΓΗ: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved