Survivor: Συμβούλιο–θρίλερ! Η απουσία της Κάτιας, η ημιλιπόθυμη Μαριπόζα και η μεγάλη ανατροπή!
Media

Survivor: Συμβούλιο–θρίλερ! Η απουσία της Κάτιας, η ημιλιπόθυμη Μαριπόζα και η μεγάλη ανατροπή!

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να την είδαμε στα αγωνίσματα αλλά έλειπε από το τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια και χρειάστηκε να παραμείνει εκτός.

Την παίκτρια την παρακολουθούν οι γιατροί της παραγωγής και ο παρουσιαστής επεσήμανε στους παίκτες ότι μόνο οι γιατροί θα επιλέξουν πότε και αν ξανά γυρίσει στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ένιωσε για ανεξήγητους λόγους μια έντονη αδιαθεσία και έφτασε ένα βήμα πριν λιποθυμήσει με τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών να προσπαθούν να της κάνουν αέρα για να την συνεφέρουν!

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες, ό,τι λόγω των συγκυριών και του γεγονότος ότι η υγεία όλων προέχει πάνω από όλα, με απόφαση της παραγωγής κατέληξαν πως δεν θα αποχωρήσει κανείς στο σημερινό επεισόδιο. Όλοι οι παίκτες φυσικά αιφνιδιάστηκαν!

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved