Έκπληκτη η Ελεονώρα Μελέτη! Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση Βίσση - Βανδή!
Media

Έκπληκτη η Ελεονώρα Μελέτη! Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση Βίσση - Βανδή!

H Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη στην εκπομπή Μεσάνυχτα στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανατρεπτική συνάντηση Βίσση- Βανδή.

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών αποκάλυψε το παρασκήνιο της «ιστορικής» συνύπαρξης των δυο σταρ και εξήγησε πώς τις έπεισε να ανέβουν μαζί στη σκηνή.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την ερώτηση που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε «υπάρχει κάτι παρασκηνιακό που εμείς δεν το είδαμε ή δεν το μάθαμε;» και ο Νίκος Κοκλώνης τότε αποκάλυψε την αληθινή πρώτη συνάντηση της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή.

Αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα «Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε». Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε «Δε θέλει η Άννα» ή Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just μου έλεγαν, «Αποκλείεται να γίνει» μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη αληθινή συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη»…».

Τι άλλο αποκάλυψε ο Νίκος για την ιστορική συνύπαρξη των δύο γυναικών στο J2US, δείτε το παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved