Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω - κάτω στη σειρά! Ποιοι αποχωρούν λίγο πριν το φινάλε;
Media

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω - κάτω στη σειρά! Ποιοι αποχωρούν λίγο πριν το φινάλε;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις «τρέχουν»! Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το πώς δα εξελιχθεί η ζωή των αγαπημένων τους ηρώων.

Βλέποντας τη σειρά να σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, θυμίζοντας άλλες εποχές δόξας της μυθοπλασίας, τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1, έχουν αρχίσει να αναθεωρούν το ότι ο δεύτερος κύκλος θα ήταν και ο τελευταίος.

Ποιοι κουνούν... μαντήλι

Πριν το μεγάλο φινάλε του καλοκαιριού, θα φύγουν από το «Διαφάνι» αρκετοί πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας, που ως Τάκης Δοξαράς κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της Δρόσως, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλύψει στους Σεβαστούς πως εκείνη είναι η πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου, πρόκειται να πει πρόωρο αντίο στους τηλεθεατές.

Και αυτό γιατί το γεγονός ότι η Δρόσω επιθυμεί να διακόψει οριστικά κάθε επαφή μαζί του, αυτόματα σημαίνει πως ο ρόλος του ολοκληρώνεται. Ένας ακόμη ηθοποιός που αποχωρεί είναι ο Χάρης Σώζος, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Σωκράτης. Όπως είδαμε, ο Μελέτης όταν πληροφορήθηκε πως ο Σωκράτης είναι ο πραγματικός του πατέρας και πως είναι ένα προϊόν βιασμού, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Σωκράτης θα παραμείνει στη σειρά για λίγα επεισόδια ακόμη, ενώ αργότερα μιας και οι σχέσεις του με τον Μελέτη δεν αποκαθίστανται ποτέ, δεν πρόκειται να τον δούμε ξανά.

Θρίλερ με τον Βόσκαρη

Η τρίτη αποχώρηση είναι γυναίκα και έχει συγγένεια με τον Σωκράτη, αφού είναι η τηλεοπτική κόρη του Χάρη Σώζου, την οποία υποδύεται η Νεφέλη Κουλούρη. Όσο και αν η Δόμνα ονειρευόταν να περάσει μια ξέγνοιαστη ζωή στο πλευρό του Κωνσταντή, όταν 0α διαπιστώσει πως ανήκει στη Δρόσω θα συνειδητοποιήσει πως το Διαφάνι δεν τη χωράει άλλο πια.

Από την άλλη, μυστήριο επικρατεί γύρω από τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη, έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Ενώ αρχικά ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί λίγο πριν το τέλος της σεζόν, υπάρχουν σκέψεις να τελειώσει νωρίτερα. Και αυτό γιατί λόγο;) του ότι είναι ένας ακραίος ρόλος, οι σεναριογράφοι εξελίσσουν με βάση τον παλμό του κοινού. Έτσι την περίοδο αυτή κάνουν αλλαγές, με αποτέλεσμα το μέλλον του Μάνου Βόσκαρη να είναι με ερωτηματικό.

Η νέα σειρά μετά τις «Μέλισσες»

Αν τελικά δεν βρεθεί κάποια φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τους σεναριογράφους ώστε οι «Άγριες Μέλισσες» να μην συνεχίσουν για τρίτη σεζόν ή να πάρουν παράταση μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021, τότε οι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ πρόκειται να βγάλουν στον αέρα μια νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν στα σκαριά, είναι επίσης μια σειρά εποχής, αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από τη δεκαετία '50-'60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του '80.0 τίτλος της νέας. σειράς που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» είναι «Το ντέρτι», σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα. Οι τελικές ωστόσο αποφάσεις πρόκειται να παρθούν μέσα στον επόμενο μήνα και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved