Mega cinema με… «Λούφα και Παραλλαγή»
Media

Mega cinema με… «Λούφα και Παραλλαγή»

To MEGA CINEMA δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το ελληνικό σινεμά, με ταινίες που αγαπήθηκαν και χάρισαν άφθονο γέλιο και μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαχρονικές ατάκες, κωμικοτραγικές καταστάσεις, αξέχαστοι ήρωες και ξεκαρδιστικές ιστορίες ξεδιπλώνονται σε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού που δε θα θέλεις να χάσεις.

Η «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς δίνει το επόμενο ραντεβού με τους τηλεθεατές την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 22:00 στο MEGA CINEMA.

Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει την στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Απόστολος Τότσικας, Σωκράτης Πατσίκας, ‘Ανθιμος Ανανιάδης.

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22:00, η μαχητική ομάδα, αφήνει το Αιγαίο και …πιάνει στεριά.

Η «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» είναι η τρίτη ταινία του Νίκου Περάκη με θέμα τη στρατιωτική θητεία και τη διαχρονική τρέλα του συστήματος και θα χαρίσει ανεξάντλητες στιγμές γέλιου. Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Καγιά, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τζένη Θεωνά, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved