Media

Καφέ της Χαράς: «Ο Διονύσης θα διεκδικήσει την Αρετή»

Η Μαριαλένα Ροζάκη ως Αρετή έφτασε στην εκκλησία αλλά δεν ανέβηκε τα σκαλοπάτια με τον εκλεκτό της  καρδιάς της, Μάνο.

Ωστόσο, όσο εκείνος την αγνοεί, τόσο ο Διονύσης θα την κυνηγάει. Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς» και δίνει τη δική της εκδοχή για τη συνέχεια...

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σας, Αρετή...

«Ευχαριστώ πολύ!».

Το παιδί, όμως, ποιανού είναι;

«θα απαντήσω ως Αρετή και θα σου πω του Μάνου!».

Μάθαμε στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ» ότι η ηρωίδα σας ήρθε κοντά -έστω και για ένα βράδυ- με τον Διονύση! Τελικά με ποιον είναι ερωτευμένη;

«Απόλυτα και αποκλειστικά με τον Μάνο. Η απελπισία, η μοναξιά, π απόρριψη την έσπρωξαν να κάνει μια εκδικητική ίσως πράξη. Ο έρωτας άλλωστε είναι το συναίσθημα που μας ωθεί στα άκρα και μας κάνει να μην αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας κάποιες φορές, για αυτό και οι αρχαίοι Ελληνες παρακαλούσαν τους θεούς να τους προστατέψουν από τον έρωτα...».

Ο γάμος της με τον Μάνο θα γίνει ποτέ;

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η λύση δεν θα δοθεί εύκολα από τους σεναριογράφους μας. Είναι συγγραφικοί μάγοι! Έχουμε ανατροπές και εξελίξεις στις σχέσεις των ηρώων».

Πάντως η Αρετή έχει καταλάβει πως ο αρραβωνιαστικός της έχει μάτια μόνο για τη Βόλια, έτσι δεν είναι;

«Οπως είπα και προηγουμένως, ο έρωτας είναι άτιμο πράγμα... Μεγάλο βασανιστήριο όταν είναι μονόπλευρος. Η Αρετή λοιπόν έχει χάσει τον εαυτό της. Βλέποντας τον άντρα με τον όποιο είναι ερωτευμένη να απομακρύνεται, φτάνει σε συμπεριφορές που δεν της ταιριάζουν, κάνει ίντριγκες, λέει ψέματα... Ό κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει την απόρριψη διαφορετικά, εγώ δεν μοιάζω με την Αρετή. Παρόλη τη συντριβή που έχω νιώσει από έρωτα, δεν διεκδίκησα ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Η αξιοπρέπεια έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Παρ" όλο όμως που δεν μοιάζουμε τη συμπονώ γιατί υποφέρει...».

«Εισπράττοντας» την άγνοια του, δεν 8α μπει στη διαδικασία να κοιτάξει διαφορετικά τον Διονύση;

«Οταν είσαι τόσο ερωτευμένος δεν έχεις εύολο μάτια για άλλον, θέλει χρόνο! Μακάρι να απαλλασσόμασταν τόσο εύκολα...».

Εκείνος άραγε θα τη διεκδικήσει;

«Ο Διονύσης είναι ερωτευμένος με την Αρετή, δεν ήταν απλώς η περιπέτεια μιας βραδιάς. Ετσι λοιπόν θα τη διεκδικήσει, ο ένας κυνηγάει τον άλλον! Συμβαίνει συχνά και στη ζωή. Αλλά και στο υπέροχο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας"».

Ο Μάνος θα μάθει την αλήθεια για όλα όσα συνέβησαν πίσω από την πλάτη του με τον κολλητό του;

«Αυτό δεν ξέρω ούτε εγώ να σας το απαντήσω γιατί, όπως είπαμε, οι σεναριογράφοι μας. Ο κύριος Χάρης Ρώμας και η κυρία Αννα Χατζησοφιά δεν δίνουν εύκολα τη λύση», είπε στο TV 24.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved