Αποκλειστικό: House of Fame: Θα διαδραματίζεται στο σπίτι του Big Brother! Πότε κάνει πρεμιέρα;
Media

Αποκλειστικό: House of Fame: Θα διαδραματίζεται στο σπίτι του Big Brother! Πότε κάνει πρεμιέρα;

House of Fame: Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου talent show του ΣΚΑΪ. 

Οι άνθρωποι της παραγωγής και οι συντελεστές γενικότερα αυτού του μεγάλου πρότζεκτ έχουν ριχτεί στη δουλειά ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα που ορίστηκε, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, για τις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα.

Οι συντελεστές του νέου τάλεντ σόου, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Το ένα είναι να ξεκινήσει το House of Fame τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και το πρώτο live του να είναι στις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή ή να γνωρίσουμε μία και καλή τους παίκτες στις 19 Φεβρουαρίου, οπότε και θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι όπου θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες, όπως ακριβώς είχε γίνει με το Big Brother. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τάλεντ σόου, θα κάνει χρήση του ίδιου σπιτιού όπου ζούσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η... παρέα της όσο διάστημα τούς παρακολουθούσαμε έγκλειστους για το Big Brother. Φυσικά θα γίνουν και οι ανάλογες αλλαγές στους χώρους ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα τη βίλα του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτό το διάστημα οι καθηγητές της σχολής οι οποίοι θα διδάσκουν τους επίδοξους τραγουδιστές που θα συμμετάσχουν στο The House of Fame, προετοιμάζονται πυρετωδώς. Μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες θα κάνουν γυμναστική, χορό, φωνητική τοποθέτηση και θα παρακολουθούν και άλλα μαθήματα ώστε κάθε Παρασκευή στο live να είναι έτοιμοι για την τέλεια σκηνική εμφάνισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από σπουδαία ονόματα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved