Άγριες μέλισσες spoiler: Θα μάθει ο Άγγελος ότι ο Κυπραίος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του;
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Θα μάθει ο Άγγελος ότι ο Κυπραίος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του;

Άγριες μέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος υποδύεται τον Νέστορα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler για τη σειρά.

Με πολλά μέτωπα ανοιχτά βρίσκει η νέα χρονιά τον Νέστορα, όπως δηλώνει όμως ο Παύλος Ορκόπουλος, που τον ενσαρκώνει επί οθόνης, λόγω του χαρακτήρα του θα μπορέσει να συνεισφέρει σε όλα τα επίπεδα.

Τι είναι αυτό που έχει κάνει τον κόσμο να αγαπήσει τόσο πολύ τις «Άγριες μέλισσες»;

«Φαίνεται ότι το θέμα αφορά τον κόσμο, παρόλο που αναφέρεται σε μια μακρινή εποχή. Κι έχει κερδίσει και πολλούς άντρες. Μου λένε ότι ενώ δεν έβλεπαν τηλεόραση, τώρα βλέπουν "Άγριες μέλισσες".

Πώς είναι η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη;

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που στο ρόλο της Ανέτ είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Αισθανόμαστε υπέροχα όταν έχουμε σκηνές μαζί. Επικοινωνούμε θαυμάσια, την εκτιμώ και τη σέβομαι πάρα πολύ. Τη χαρακτηρίζουν ηευγένεια, η συναδελφικότητα, η επαγγελματική συνέπεια και η γενναιοδωρία. Θα πρέπει, όμως, να πω ότι με όλους τους ηθοποιούς έχω μια πολύ ωραία σχέση και το κλίμα είναι πολύ όμορφο στα γυρίσματα. Επίσης, η παραγωγή συμπαραστέκεται σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, λαμβάνοντας μέτρα τα οποία είναι εγγύηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Ο Νέστορας, που υποδύεστε, χαίρει της εκτίμησης όλων στο Διαφάνι...

«Ναι, γιατί υπερασπίζεται το δίκιο των συγχωριανών του άφοβα. Τον χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια και σέβεται τους συντοπίτες του, γι' αυτό τον σέβονται κι αυτοί, εκτός βέβαια από αυτούς που θέλουν να ζουν σε βάρος των άλλων, δεν έχουν ηθικές αξίες και συχνά καταφεύγουν σε απάνθρωπες πράξεις».

Ο Άγγελος θα μάθει ότι ο Κυπραίος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του;

«Δεν το ξέρω, αλλά προς τα εκεί πάει, διότι σφίγγει ο κλοιός. Τα ερωτήματα του Άγγελου στον Νέστορα είναι τέτοια, που πόσο μπορεί να το κρύψει; Ο λόγος που δεν θέλει να το μάθει ο εγγονός του, είναι επειδή είχε αποκτήσει μια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και δεν θέλει αυτό που πέρασε ο ίδιος, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, να το περάσει και ο Άγγελος».

Στην Ελένη θα το αποκαλύψει;

«Με την Ελένη έχει μια άλλη σχέση. Έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους, πατρική. Εκεί μπορεί να προβεί σε αποκαλύψεις για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διότι κι εκείνη θέλει κάποιες εξηγήσεις, παραλίγο να παντρευτεί τον Κυπραίο».

Ο Βόσκαρης μπαίνει τελικά ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα. Πώς το αντιμετωπίζει αυτό ο Νέστορας;

«Ο εγγονός του κλονίζεται από αυτό και χρειάζεται να είναι σε ετοιμότητα για να μπορέσει να τον στηρίξει. Γενικώς, ο Νέστορας παίζει σε πολλά επίπεδα έχει να στηρίξει τον εγγονό του, τα κορίτσια, την Ανέτ, τον Προύσαλη και πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση. Έχει όμως αποθέματα, επειδή είναι πολύ έμπειρος άνθρωπος και έχει το σεβασμό των συγχωριανών του, απ' όπου αντλεί δύναμη. Οπότε θα μπορέσει να συνεισφέρει σε όλα τα επίπεδα.

Η σύγκρουση με τον Βόσκαρη θα είναι ισχυρή;

«Ναι, κι αυτό είναι πάλι ένα χαρακτηριστικό του Νέστορα, δεν κάνει πίσω. Ο Βόσκαρης δεν θα κάτσει φρόνιμα. Το κλίμα στο Διαφάνι θα είναι ηφαιστειακό, θα έχουμε εκρήξεις σε πολλά επίπεδα», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved