Survivor: Νάργιες - Γκότσης: Αυτούς τους παίκτες ξεχωρίζουν στο ριάλιτι!
Media

Survivor: Νάργιες - Γκότσης: Αυτούς τους παίκτες ξεχωρίζουν στο ριάλιτι!

Survivor: Η Λάουρα Νάργιες και ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής "DOT" και μίλησαν μεταξύ άλλων για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι.

Να σας θυμίσουμε πως ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι “Survivor” στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στις χαμηλές επιδόσεις της ομάδας των Διάσημων.

Επιπλέον, ο ίδιος αποκάλυψε πως η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο νησί απέχει από αυτήν που παρακολουθούμε στην τηλεόραση.

Το ίδιο επιβεβαίωσε και η Λάουρα Νάργιες, η οποία συμμετείχε στο πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Συγκεκριμένα είπε η Λάουρα: ««Είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχεις την πείνα τη ζέστη, την άμμο. Τρέξτε λίγο στην άμμο να δείτε τη γλύκα. Ακούς και τα σχόλια του παρουσιαστή όσο προσπαθείς να επικεντρωθείς».

Στη συνέχεια ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε ποιους ξεχωρίζει στο φετινό Survivor: «Ξεχωρίζω την Κάτια γιατί και της έχει βγει πάρα πολύ αγωνιστικά και κακά τα ψέματα έχει και μία εμπειρία πάνω στα ριάλιτι. Και από τους Μαχητές νομίζω ο Κορομι γιατί είναι χρήσιμος και αν ξεδιπλώσει ένα χαρακτήρα που έχει ενδιαφέρον θα τον κρατήσει ο κόσμος.».

Δείτε το video παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved