Το Πρωινό: Το πρώτο teaser με τον Γιώργο Λιάγκα – Αυτή είναι η ημερομηνία της επιστροφής του
Media

Το Πρωινό: Το πρώτο teaser με τον Γιώργο Λιάγκα – Αυτή είναι η ημερομηνία της επιστροφής του

Η πιο ανατρεπτική τηλεοπτική σεζόν είναι αναμφισβήτητα η φετινή για τη Φαίη Σκορδά η οποία για το δεύτερο μισό της μας επεφύλασσε μία πολύ ευχάριστη και μοναδική έκπληξη.

Κι αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.

Η ανακοίνωση του καναλιού μας εξέπληξε όλους.

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.
Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».
Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους.

Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Η ίδια η Φαίη έκανε μάλιστα και τις πρώτες της δηλώσεις, λέγοντας:

«Πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και μετά από τέσσερα χρόνια νιώθω ότι έφτασε η στιγμή να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Γιώργο και να συνεχίσουμε το Πρωινό που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε».

Πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε και ο πρώτο κοινό τους teaser.

Δες το στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved