Πώς Σκορδά-Λιάγκας προκάλεσαν τηλεοπτικό «τσουνάμι»! Το total makeover, τα νούμερα και οι αλλαγές
Media

Πώς Σκορδά-Λιάγκας προκάλεσαν τηλεοπτικό «τσουνάμι»! Το total makeover, τα νούμερα και οι αλλαγές

Και εκεί που λέγαμε πως ό,τι αλλαγές είχαμε να δούμε τις είδαμε, ό,τι πρεμιέρες είχαμε να περιμένουμε, τις είδαμε, ήρθε η τηλεοπτική βόμβα από Σκορδά και Λιάγκα για να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. 

Ξαφνικά, στις αρχές της χρονιάς, σε μία αιφνιδιαστική κίνησή του, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωνε πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής της πρώην συζύγου του με την οποία την είχε 'στήσει' από την αρχή.

Έφυγε, περιηγήθηκε σε άλλα κανάλια και σε άλλα πρότζεκτ και γύρισε εκεί που για πολλούς... ανήκε, το πρωινό.

Το θέμα είναι όμως πως για να φτάσει σε μία τέτοια συμφωνία ο παρουσιαστής με το κανάλι αλλά και με την πρώην σύζυγό του, προηγήθηκαν πολλά. Και για πρώτη φορά, το πρώην ζευγάρι, μετά την εξέλιξη αυτή, προκάλεσε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, ένα απίστευτο τσουνάμι εξελίξεων στη μικρή οθόνη.

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης δεν "ξηλώθηκε" πάνελ -γιατί αυτό συνέβη με την σιωπηλή αποχώρηση του Δημήτρη Μοθωναίου και της Κόνι Μεταξά- στα μέσα της σεζόν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επέστρεψε στην εκπομπή πρώην συνεργάτιδα. Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού η οποία την τελευταία στιγμή αποχώρησε από το πάνελ της εκπομπής "Ό,τι πεις" της Χριστίνας Λαμπίρη για να ακολουθήσει το τηλεοπτικό δίδυμο στη νέα περιπέτειά του.

Εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε μετά από όλα τα παραπάνω, είναι πως ουσιαστικά ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στα παλιά του λημέρια με τους δικούς του όρους, τους συνεργάτες που πάντα ήθελε και έναν πραγματικό αέρα ανανέωσης που -ξανατονίζουμε- έγινε μεσούσης της σεζόν.

Το total makeover της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μετά απ' αυτό είναι γεγονός και οι αλλαγές έχουν πραγματικά φέρει τα πάνω κάτω στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όσο για τα νούμερα, θα δείξει κατά πόσο αυτό το νέο πρότζεκτ θα λειτουργήσει θετικά για το κοινό ή θα ενοχλήσει εκείνους που δεν αγαπούν και τόσο τις αλλαγές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved