Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία μετά τις αλλαγές των παικτών
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία μετά τις αλλαγές των παικτών

Survivor: Μπλε ή Κόκκινοι; Οι νέες ομάδες στο πρώτο τους αγώνισμα

Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών για τους παίκτες του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε πρώτους στο συμβούλιο, τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για τον σχηματισμό των νέων ομάδων.

Μαχητές και Διάσημοι αποτελούν παρελθόν, αφού οι παίκτες χωρίζονται πλέον σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα.

Μετά τις αλλαγές, οι νέες ομάδες είχαν την ευκαιρία να περάσουν χαλαρές στιγμές στην παραλία, αλλά και να φορτώσουν τις μπαταρίες τους για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, αυτής της εβδομάδας.

Μπλε και Κόκκινοι κάνουν τα πάντα για την άψογη συνεργασία, προκειμένου να αποδείξουν πως οι νέες ομάδες έφεραν και καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δυο ομάδες, εξηγώντας αναλυτικά τη νέα διαδικασία για το αγώνισμα ασυλίας. Ποια ομάδα κατάφερε να βγει μπροστά στην βαθμολογία και ποια θα πρέπει να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη γι 'αυτή την εβδομάδας;

Παρά τις αλλαγές των παικτών και τον σχηματισμό των νέων ομάδων η Μπλε ομάδα κατάφερε να σημειώσει μια μεγάλη νίκη, αφήνοντας πίσω την Κόκκινη ομάδα η οποία δεν κατάφερε να να πάρει τα πάνω της, παρά τις μεγάλες αλλαγές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved