Survivor: Αυτός είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα
Media

Survivor: Αυτός είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα

Survivor: Οι αλλαγές, οι νέες ομάδες και η ώρα της ψηφοφορίας

Επεισόδιο ανατροπών, εκπλήξεων, αλλά και ανακοινώσεων για τους παίκτες του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός, κάλεσε τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή σε ένα έκτακτο συμβούλιο για τον ανασχηματισμό των ομάδων. Μαχητές και Διάσημοι, αποτελούν πλέον παρελθόν με τους παίκτες να χωρίζονται σε Μπλε και Κόκκινοι.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Κοψιδάς επέλεξε για την Κόκκινη ομάδα του τον Γιώργο Κόρομι, τον Τριαντάφυλλο, τη Σοφία Μαργαρίτη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την Ασημίνα Ιγγλέζου, τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ενώ ο James Καφετζής επέλεξε για την Μπλέ ομάδα, τον Αλέξη Παππά, τον Νίκο Μπάρτζη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτου, τον Chris Σταμούλη,την Έλενα Κρεμλίδου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Πάνο Καλλίδη και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Σειρά είχε η νέα συμβίωση των παικτών στις νέες τους ομάδες. Μάλιστα οι πρώην μαχητές εντυπωσιάστηκαν όταν έφτασαν στην παραλία των πρώην διασήμων.

Η ώρα για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, αυτή της εβδομάδας, έφτασε. Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα είχαν την ευκαιρία να δουν και στην πράξη τις αγωνιστικές τους επιδόσεις με τους Μπλε παίκτες να βγαίνουν μπροστά και μάλιστα με διαφορά. Οι Κόκκινοι παίκτες, μετά την ήττα τους, κλήθηκαν να περάσουν από τη γνωστή διαδικασία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου παίκτη, αυτής της εβδομάδας.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved