Άγριες μέλισσες: Θα δούμε τον Μπάμπη και την Ασημίνα ζευγάρι επίσημα;
Media

Άγριες μέλισσες: Θα δούμε τον Μπάμπη και την Ασημίνα ζευγάρι επίσημα;

Άγριες μέλισσες: Ο Μπάμπης ζει ένα μεγάλο αλλά παράνομο έρωτα με τηνΑσημίνα και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για χάρη της.

Κι όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Βασιλώττος, που τον υποδύεται, θα γίνει το στήριγμα της στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του στον «Τηλεθεατή» και μιλά για τις «Άγριες μέλισσες», αλλά και για το παράνομο ζευγάρι, που θα περάσει από σαράντα κύματα το επόμενο διάστημα.

Τι κρύβεται πίσω από αυτό το«μαγκάκι», που έχει δημιουργήσει ο Μπάμπης για να γίνει αποδεκτός;

«Ο Μπάμπης είναι ένα παλικαράκι που έχει στερηθεί πολλά πράγματα στη ζωή του και δεν θέλει να το δείχνει αυτό. Έτσι έχει δημιουργήσει αυτό το "κοστούμι", το οποίο φοράει για να γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο, αλλά μέσα του βαθιά δεν είναι αυτό που δείχνει, είναι ένα παιδί».

Η Ασημίνα είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει;

«Δεν ξέρω αν είναι η μόνη που μπορεί να τον καταλάβει, αλλά είναι η μόνη που. τον κάνει να νιώθει ο εαυτός του, να μην το χρειάζεται αυτό το "κοστούμι". Αυτό βλέπει πάνω της, απελευθερώνεται και ανοίγεται, όπως κι εκείνη. Του λέει μυστικά που δεν έχει μάθει κανείς»,

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για την Ασημίνα;

«Ο Μπάμπης νιώθει για την Ασημίνα κάτι πάρα πολύ δυνατό, που δεν έχει νιώσει ξανά στη ζωή του, και νομίζω ότι θα έφτανε στα άκρα, όπου θα μπορούσε να φτάσει κάποιος για να είναι καλά η Ασημίνα. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι θέλει να είναι μαζί του για να είναι καλά. Κάνει τα πάντα για να είναι καλά εκείνη, ακόμη κι αν δεν είναι αυτός μαζί της».

Οι απειλές του Νικηφόρου θα τον σταματήσουν;

«Ναι, αλλά όχι επειδή φοβάται για τη δική του σωματική ακεραιότητα, αλλά για της Ασημίνας. Οπότε αν θα κάνει λίγο πίσω, θα είναι για να μη συμβεί κάτι κακό σε εκείνη. Αλλά η σχέση του Μπάμπη και της Ασημίνας έχει κάτι πιο βαθύ, το οποίο δεν θα μείνει πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ερωτικό. Θα τη βοηθήσει και σε άλλα ζητήματα που έχει».

Όπως, για παράδειγμα, αν πάρει το παιδί και φύγει, θα τη στηρίξει;

«Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο, σαφώς και θα τη βοηθήσει, γιατί θέλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να είναι ευτυχισμένη η Ασημίνα. Αν εκείνη θεωρεί ότι αυτό θα την κάνει ευτυχισμένη θα τη βοηθήσει να το κάνει».

Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε, κάποια στιγμή, να είναι ζευγάρι επισήμως και όχι παράνομα;

«Αυτό θα το ήθελα πολύ, και ως Μπάμπης και ως Γιάννης! Δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής, οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο».

Στο χωριό θα μαθευτεί η σχέση τους;

«Απ' ό,τι ξέρω, όχι».

Άρα δεν θα το μάθε; ούτε ο πατέρας του; Γιατί βλέπουμε ότι η Ουρανία το έχει καταλάβει...

«Η Ουρανία δεν μπορεί να κρυφτεί από το σύζυγο της, οπότε κάτι θα καταλάβει και ο Κυριάκος».

Ο Μπάμπης, όμως, θα συνεχίσει απτόητος;

«Εννοείται, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, θα κάνει τα πάντα για τον ερωτά του. Δεν βλέπει τίποτε άλλο πέρα από την Ασημίνα, την ευτυχία της και φυσικά τη δική του», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved