Αμήχανη η Φαίη Σκορδά: «Είδα και κάποια πράγματα το πρωί στο Star και στενοχωρήθηκα»
Media

Αμήχανη η Φαίη Σκορδά: «Είδα και κάποια πράγματα το πρωί στο Star και στενοχωρήθηκα»

Το πρωί της Τρίτης (19-01) η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους, απολογήθηκαν δημόσια και ζήτησαν «συγγνώμη» για όσα είχαν γίνει την ημέρα που είχαν καλεσμένους τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή από το Big Brother.

Παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων αποκάλυψαν στην εκπομπή τους πως έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς να της αποκαλύψουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

«Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός.

«Σκεφτόμουν διάφορα τώρα. Έκανα μία παύση» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Βαγγέλη Περρή να προσθέτει: «Ότι στα σίριαλ λένε τον βιασμό «βιασμό» και όχι «δυσάρεστο περαστικό», είπε με τη Φαίη να συνεχίζει:

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έκανα έναν τέτοιο συνειρμό με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Και το πρωί έβαλα λίγο τηλεόραση, είδα και στο Star κάποια πράγματα, στεναχωρήθηκα. Όλα καλά», είπε χωρίς να κάνει άλλη αναφορά.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved