Άγριες μέλισσες: Οι αποφάσεις του Γραμματικού θα φέρουν απίστευτες ανατροπές
Media

Άγριες μέλισσες: Οι αποφάσεις του Γραμματικού θα φέρουν απίστευτες ανατροπές

Άγριες μέλισσες: Υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κι έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Σπύρος Σταμούλης σε έναν δύσκολο ρόλο που ερμηνεύεται με όλη τη βαρύτητα στην εσωτερικότητά του, παρουσιάζει τον ήρωά του μέσα από τη δική του ματιά, μιλά για όλα όσα θα συμβούν προσεχώς στο Διαφάνι και αποκαλύπτει πως αν του δοθεί η ευκαιρία, θα λυτρώσει πολλούς από την παρουσία Βόσκαρη και Δούκα.

Αγαπάει την Πηνελόπη όσο δείχνει;

«Είναι ειλικρινής. Της έχει εκφράσει τα συναισθήματά του, την παντρεύτηκε και περιμένει από εκείνη να υπάρξει ανταπόκριση, αν και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται και τόσο. Η Πηνελόπη έχει φύγει από το σπίτι της, έχει κάνει την επανάστασή της και ο Αλέξης έχει αντιληφθεί τον ψυχικό της κόσμο».

Γιατί ο Γραμματικος θέλησε να κάνει τον γάμο τόσο γρήγορα;

«Θεωρώ ότι πέρα από την εμφάνιση, τον τράβηξε| στην Πηνελόπη κάτι περισσότερο. Ίσως τον σαγήνευσε γιατί διέκρινε ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πολύ δυναμική και απελευθερωμένη προσωπικότητα, που για εκείνον θα είναι η ιδανική σύντροφος. Τον τράβηξε η δυσκολία της κατάστασης, το γεγονός ότι μπορεί να τη σώσει και ο έρωτας».

Ο Γραμματικός θα είναι ντόμπρος και ευθύς μέχρι το τέλος;

«Δεν μπορώ να το αποκαλύψω αυτό. Αυτό που θέλει πάντως είναι όντως να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το θέμα είναι πώς θα λειτουργήσει όταν κληθεί να πάρει τις πολύ δύσκολες αποφάσεις. Αν του δοθεί η ευκαιρία πιστεύω ότιθα προσπαθήσει να λυτρώσει ορισμένους χαρακτήρες από τον Βόσκαρη και τον Δούκα».

Η υπόθεση του Δούκα θα ξανανοίξει;

«Θα το ήθελα πολύ. Είναι λεπτές οι ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει ο Αλέξης. Από τη μία είναι η οικογένεια της γυναίκας του και από την άλλη το καθήκον. Θέλω να πιστεύω ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτή τη φορά δεν θα αφήσει τον Δούκα να ξεφύγει. Το ίδιο θα ήθελα να συμβεί και με τον Βόσκαρη για τον οποίο δεν ξέρω πραγματικά ποια μπορεί να είναι η χειρότερη τιμωρία προκειμένου ο κόσμος να νιώσει ότι πήρε από που του άξιζε. Ελπίζω ο εισαγγελέας να αποδώσει δικαιοσύνη και η παρουσία του στο Διαφάνι να είναι καταλυτική και με κάποιο τρόπο αυτοί οι χαρακτήρες να τιμωρηθούν. Ωστόσο, εκείνοι που αποφασίζουν είναι οι συγγραφείς».

Και η Ελένη με τον δάσκαλο έχουν βρει αποκούμπι στον Γραμματικό. Θα τους βοηθήσει;

«Εκεί πάει το πράγμα κι ελπίζω να είναι καταλυτικές οι ενέργειες που θα κάνει. Στην αρχή έκανε στον Βόσκαρη κάποιες συστάσεις. Όσο όμως περνάει ο καιρός και μαθαίνει το ποιόν του, τόσο πιο πολύ θα προσπαθεί να βρει την ευκαιρία που ψάχνει για να τον καταδικάσει», είπε ο Σπύρος Σταμούλης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved