Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Las Estrellas, η Virginia καταφέρνει να ξεφύγει από την κατάσταση με τον Ignacio και του ζητάει να φύγει από το διαμέρισμα.

Ο Sebastián ζητά από την Carla να μείνει μακριά του και να φύγει, αλλά ξεχνάει το κινητό του. Η Lucía είναι αναστατωμένη γιατί ο Mariano έφυγε από το διαμέρισμά της χωρίς να την αποχαιρετήσει. Η Miranda και ο Manuel βγαίνουν ραντεβού και σχεδιάζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί.


Η Lucía καταφέρνει να ξεκλειδώσει το κινητό του Sebastián. Ελέγχει όλες τις πληροφορίες του και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που θα παντρευτεί είναι η Nadia, η φίλη της στο λύκειο που την προέτρεπε να τον αφήσει. Ανακαλύπτει επίσης ότι διοργανώνουν το πάρτι τους εκείνο το βράδυ.


Η Carla καταφέρνει να οργανώσει μια γιορτή στο ίδιο μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το πάρτι. Sebastián και Nadia δεν μπορούν να πιστέψουν όταν βλέπουν την Carla μπροστά τους. Η Nadia αντιμετωπίζει την Carla και την να παλέψουν, όσο ο Sebastián προσπαθεί να τις χωρίσει.
Ο Mariano λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την πρώην του από τη φυλακή ζητώντας του βοήθεια με την κόρη της. Κατά την επιστροφή των κοριτσιών από το πάρτι, τις σταματάνε για αστυνομικό έλεγχο. Η Lucía δεν περνάει το τεστ και συλλαμβάνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved