Έξαψη: Αναστασία Παντούση: Όσα αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές στη σειρά!
Media

Έξαψη: Αναστασία Παντούση: Όσα αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές στη σειρά!

Η Αναστασία Παντούση, μετά το Κόκκινο Ποτάμι, συμμετέχει σε άλλη μία επιτυχημένη σειρά και αυτή δεν είναι άλλη από την Έξαψη του MEGA.

Η δημοφιλής ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλα και φυσικά και για τον ρόλο της.

Αναφέρθηκε επίσης και στις ερωτικές σκηνές!

Με το Κόκκινο ποτάμι στάθηκες πολύ τυχερή, γιατί Παρασκευή σε είδε ο Μανούσος Μανουσάκης και Τρίτη ξεκίνησες γυρίσματα. Έγινε το ίδιο και τώρα με την Έξαψη;

Τώρα υπήρχε περισσότερος χρόνος γιατί πέρασα από διάφορα κάστινγκ για να δει ο σκηνοθέτης αν έδενα με τους συμπρωταγωνιστές μου.

Αν ήταν άλλη ηθοποιός στη θέση σου, ίσως και να θεωρούσε υποτιμητικό το να πρέπει να κάνει δοκιμαστικό, όταν στο προηγούμενο σίριαλ ήσουν η βασική πρωταγωνίστρια.

Δεν θεωρώ καθόλου υποτιμητικό το να περάσει ένας ηθοποιός από κάστινγκ και στο εξωτερικό γίνεται συνέχεια. Επίσης, το ότι είχα πέρσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο οτο Κόκκινο ποτάμι δεν σημαίνει ότι θα είμαι κάθε χρόνο πρωταγωνίστρια. Είναι πολύ φυσιολογικό για τον σκηνοθέτη πριν ολοκληρώσει το καστ να έχει σιγουρευτεί ότι μπορείς να αποδώσεις σωστά τον ρόλο και ότι ταιριάζεις με τους υπόλοιπους. Εννοείται ότι πέρασα από κάατινγκ και θα περάαω και ατο μέλλον, πόσω μάλλον όταν ο ρόλος της Κλαίρης που μου προτάθηκε ήταν πολύ διαφορετικός από τον ρόλο της Ιφιγένειας.

Για τις ανάγκες του ρόλου έκοψες τα μαλλιά σου.

Ήταν επιλογή μου να κόψω τα μαλλιά μου και όταν το είπα στον σκηνοθέτη μας, συμφώνησε μαζί μου. Παρόλο που ήθελα να το κάνω, πίστευα πως όταν πάω στο κομμωτήριο και δω τα κομμένα μου μαλλιά στο πάτωμα, θα έβαζα τα κλάματα γιατί δεν τα είχα κόψει ποτέ μέχρι τώρα. Όταν όμως είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη με το κοντό καρέ, δεν έπεσε ούτε ένα δάκρυ. Αντιθέτως, μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ στην Κλαίρη.

Στην Έξαψη υπάρχουν και ερωτικές σκηνές. Ένιωσες άβολα στα γυρίσματα;

Όχι. Αισθάνομαι ασφαλής όταν έχω έναν σκηνοθέτη όπως ο Βασίλης Τσελεμέγκος και έναν διευθυντή φωτογραφίας όπως ο Γιάννης Δασκαλοθανάσης, γιατί ξέρω ότι το αποτέλεσμα που θα βγει δεν θα είναι προκλητικό, αλλά αισθητικά ωραίο. Το πιο δύσκολο στη συγκεκριμένη σκηνή που γυρίσαμε με τον Τάσο ήταν ότι κρυώναμε. Διότι μπορεί στο σίριαλ η ιστορία να ξεκινάει τον Αύγουστο, αλλά εμείς τη γυρίσαμε τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου, είπε η Αναστασία Παντούση στο περιοδικό ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved