Elif: O Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό
Media

Elif: O Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό

Τι θα δούμε σήμερα, 21 Ιανουαρίου, στη σειρά, Elif;

Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί και του λέει πως η Γιλντίζ θα φτιάξει κάτι πολύ ωραίο για δείπνο. Ο Σαφάκ ρωτάει την Τουλάι αν τελικά η Ζουλιντέ θα επιστρέψει στο μαγαζί αλλά η Τουλάι του εξηγεί πως δεν θέλει.

Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Σαφάκ βλέπει στο δρόμο τη Ζουλιντέ με τον γιο της αλλά εκείνη αλλά κατεύθυνση για να μη συναντηθούν. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της είπε η Λεμάν. Η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της.

Η Βιλντάν της πηγαίνει φαγητό αλλά δεν το τρώει. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει και να πάει να βρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ πηγαίνει νωρίς σπίτι του και η Χουμεϊρά χαίρεται. Ο Ταρίκ κρύβει ένα κόσμημα, που έχει αγοράσει για τη Ράνα.

Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό λέγοντας πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Κερέμ νοσταλγεί τη Ρεϊχάν ενώ ταυτόχρονα είναι σκεπτικός σχετικά με τις κινήσεις του Ταρίκ. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ βλέπει πως ο γιος της είναι πολύ προβληματισμένος αλλά εκείνος το αποδίδει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved