Elif: Ρανά και Χουμεϊρά γίνονται φίλες! Σε δύσκολη θέση ο Ταρίκ
Media

Elif: Ρανά και Χουμεϊρά γίνονται φίλες! Σε δύσκολη θέση ο Ταρίκ

Elif: Όσα θα δούμε αναλυτικά στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Ο Ταρίκ σχεδιάζει να διώξει μακριά τη Βιλντάν με την Ελίφ και έπειτα να φύγει κι αυτός για το Μιλάνο για ένα ρομαντικό ταξίδι με τη Ρανά. Ωστόσο, η πρώτη του χαλάει τα σχέδια, όταν αντιλαμβάνεται πως θέλει να τη στείλει μακριά και όχι στην έπαυλη. Η Βιλντάν μαζί με την Ελίφ επιστρέφουν στο κτήμα των Χακτανίρ, ενώ ο Ταρίκ τις αναζητεί παντού. Την ίδια στιγμή, η Ρανά επιλέγει τα ωραιότερα φορέματα της για το ταξίδι, καθώς θέλει να ξετρελάνει τον Ταρίκ. Ο τελευταίος, όμως, επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει στο σαλόνι τη Βιλντάν με την Ελίφ και σοκάρεται.

Η Βιλντάν τον απειλεί πως αν την πειράξει θα μιλήσει οτη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ λέει πως θα διατάξει τους άντρες του να τη σκοτώσουν, αλλά εκείνη του απαντά να το σκεφθεί καλύτερα αυτό γιατί έχει γράψει ένα γράμμα, που το έχει αφήσει σε μια φίλη της, στο οποίο αποκαλύπτει τα πάντα. Αν της συμβεί κάτι, το περιεχόμενο του γράμματος θα γίνει σε όλους γνωστό. Ο Ταρίκ είναι άσχημα στριμωγμένος, ενώ ο Μουσταφά επισκέπτεται τη Ματσιντέ και ο πρώτος τους ακούει να μιλάνε για τον τάφο της Μελέκ. Ο Ταρίκ ξέρει πως αν ανοίξουν τον τάφο αυτό θα είναι το τέλος του και τότε αποφασίζει να μην ταξιδέψει για την Ιταλία, καθώς πρέπει να προλάβει τις εξελίξεις. Η Ρανά τον καλεί πριν πάει στο αεροδρόμιο και εκείνος της ανακοινώνει πως δεν μπορεί να πάει στο Μιλάνο. Μάλιστα, της κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Στη συνέχεια, ενώ βρίσκεται με τη γυναίκα του, λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Ρανά και της απαντάει πως η Χουμεϊρά είναι άρρωστη και πρέπει να μείνει μαζί της.

Η Ρανά δεν ανέχεται άλλο αυτή τη συμπεριφορά και αποφασίζει να πάρει ένα δώρο και να επισκεφθεί τη γυναίκα του Ταρίκ, Είναι ώρα να γνωρίσει τπ Χουμεϊρά. Πράγματι, λίγο αργότερα, φτάνει οτην έπαυλη και την υποδέχεται η Βιλντάν. Η Ρανά λέει πως είναι συνάδελφος του Κερέμ και του Ταρίκ από την εταιρεία και ήρθε να επισκεφθεί τη Χουμεϊρά.

Η Ρανά συστήνεται στη σαστισμένη Χουμεϊρά, αλλά η Βιλντάν καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα. Η Ρανά κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη της Χουμεϊρά, ενώ της δίνει και μία χρυσή πιπιλά για το μωρό. Παράλληλα, ο Ταρίκ, ενώ βρίσκεται στο γραφείο του μέσα στην έπαυλη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Ρανά γιατί ξέρει πόσο την πλήγωσε, χωρίς όμως να φαντάζεται πως η κοπέλα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του. Όταν τη βλέπει μπροστά του, μένει άφωνος. Η Ρανά διατηρεί την ψυχραιμία της και πλέον ξέρει πως η γυναίκα του Ταρίκ δεν είναι άρρωστη. Η ίδια λέει στον Ταρίκ πως νόμιζε ότι θα πήγαινε στο Μιλάνο και η σχετική απάντηση της Χουμεϊρά πως είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη Ρανά. Ο Ταρίκ αισθάνεται και πάλι αμήχανος. Όταν καταφέρνει να τη βρει στον διάδρομο μόνη της, τη ρωτάει τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό το κόλπο της. Εκείνη τον εκνευρίζει με την ειρωνεία της και του λέει πως θα πει τα πάντα για τη σχέση τους στη Χουμεϊρά. Ακόμη, καταφέρνει να πείσει την τελευταία για τις αγνές προθέσεις της και εκείνη βλέπει στο πρόσωπο της Ρανά μία νέα φίλη. Ωστόσο, τα σχέδια της γυναίκας είναι πολύ πιο σκοτεινά.

Πηγή: ΜYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved