Μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική περιγραφή της Κουβελιώτη: «Όταν παθαίνω κρίση δεν ξέρω καν το όνομά μου»
Media

Μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική περιγραφή της Κουβελιώτη: «Όταν παθαίνω κρίση δεν ξέρω καν το όνομά μου»

Μεσάνυχτα: Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21-01) η Ρένα Κουβελιώτη.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας, καθήλωσε μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, που θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας.

Ήταν το 2015 όταν η γνωστή δημοσιογράφος του δυναμικού του Alpha διαγνώστηκε με αυτή την σπάνια ασθένεια η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης και σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά της.

Η ίδια με θάρρος αλλά και συγκίνηση περιέγραψε την πρώτη φορά που έπαθε κρίση απόλυτης αμνησίας και εξήγησε πως αισθάνεται όταν για μερικά λεπτά δεν ξέρει ποια είναι, που βρίσκεται και τι κάνει.

«Οι άνθρωποι που δουλεύουμε μαζί ήξεραν το θέμα έτσι όπως τους το είχα παρουσιάσει. Είχα γυρίσει και εκείνη την ώρα ήμουν στην αίθουσα σύνταξης, λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο… δεν θυμάμαι πολλά.

Νόμιζαν ότι η αξονική ήταν λάθος. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν ήταν και το δυνατό μου σημείο η μνήμη. Όταν συνέχισα τις εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις. Τρόμαξα, θορυβήθηκα όταν άρχισα να έχω τις κρίσεις. Την πρώτη φορά με τρόμαξε, έπεσε μαύρο, δεν ήξερα πού πηγαίνω και ποια είμαι, μαύρο. Δεν ξέρω καν να πω το όνομά μου.

Ένα επεισόδιο τέτοιο, που μετά θυμάμαι την ταραχή και την αγωνία μου, είναι περίπου έξι λεπτά. Δεν αναγνωρίζω τη μορφή μου», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική της περιγραφή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved